“Pun kofer priča” u Zahumlju

JU “Zahumlje”
 • Autor onogost.me
 • 14.02.2023. u 07:49
U okviru tribine "Svobodijada", književnik Milan Ružić predstaviće večeras, u 19 časova, novu knjigu proze „Pun kofer priča“.

O novoj knjizi Ružića, u sali “Zahumlja”, govoriće književnik, književni kritičar i publicista, Želidrag Nikčević, a voditelj programa biće urednica tribine “Svobodijada”, književnica Milica Bakrač.

Milan Ružić je rođen 1988. godine u Čačku. Osnovne i master studije završio je na Filološkom fakultetu u Beogradu, na katedri za opštu lingvistiku. Autor je knjiga kratke proze: “Nekad, neko negdje“, “Naše su samo reči“, “Narod za izdavanje“.

“Pun kofer priča“ njegova je četvrta knjiga.

Pored književnog rada, Ružić se ističe i redovnim pisanjem kolumni, koje preuzima preko četrdeset štampanih i elektronskih medija u Srbiji i inostranstvu.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U bioskop Cinema 213 stižu tri nova filma – drama “Zločini budućnosti”, avantura “Dungeons & dragons: Odanost među lopovima” i animacija “Super Mario braća film”.
  Radovi na digitalizaciji sale Nikšićkog pozorišta biće završeni do kraja sedmice, kazali su direktor JU Nikšićko pozorište Radinko Krulanović i umjetnički direktor Janko Jelić u razgovoru sa predsjednikom Opštine Nikšić Markom Kovačevićem, koji je obišao radove.