Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Scena 213: Film „Cvijet moje tajne“

11693918_1712289849003412_5655580274814026310_n
  • Autor onogost.me
  • 16.11.2015. u 07:22

Večeras će na Sceni 213, sa početkom u 20h, u okviru ciklusa filmova Pedra Almodovara, biti prikazan film iz 1995. godine „Cvijet moje tajne“. 

Godinama, Leo Macias piše ljubavne bestselere (pod psudonimom Amanda Gris), ali pošto se njen privatan život raspada, sve joj je teže da smišlja veselo štivo. U nemogućnosti da prihvati da je njen problematičan brak sa Pakom gotov, Leo je u kreativnoj i emotivnoj blokadi. Njene majka i sestra Rosa, koje se stalno svađaju i ne primećuju da je Leo nesrećna, ne mogu da je utješe, baš kao ni njena najbolja drugarica Beti, psiholog, koja je tajno u vezi sa Pakom. Jedina svijetla tačka je novo prijateljstvo sa Anhelom, urednikom kulturne rubrike u dnevnim novinama El Pais, koji je, ne znajući da je to ona, zapošljava da napiše recenziju sopstvene knjige...
Uloge tumače: Marisa Paredes, Carmen Elías, Juan Echanove, Imanol Arias, Rossy de Palma...

Organizatori su Crnogorska kinoteka i Centar za kulturu Nikšić.
Ulaz je slobodan.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U sali Nikšićkog pozorišta večeras, sa početkom u 19 časova, biće upriličen Završni koncert omladinskog i dječjih folklornih ansambala JU "Zahumlje" pod nazivom "Djeca, srcem".
U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu četiri nova filma – drama “Bajkeri”, horor “Egzorcizam”, horor “Ubod” i animacija “Gojazan ja 4”, koja će biti pretpremijerno prikazana od 22. juna.
U sali Nikšićkog pozorišta, u okviru "Revije dokumentarnog filma", koja se realizuje u saradnji sa UnderhillFestom, biće upriličena projekcija dokumentarnih filmova "Porodica na određeno vrijeme“, u režiji Seada Šabotića i "Dezerteri“, u režiji Damira Markovine.