Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Srijeda u Cinemi 213

46268705_497071667447274_609882890720772096_n
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 14.11.2018. u 07:04

Na bioskopskom platnu Cineme 213 ove srijede prikazaće se četiri filma.

Bajka “Princeza i zmaj – Beskrajna priča” je prva na današnjem repertoaru u 15.15h, a zatim u 16.45 slijedi horor, akcija, misterija „Overlord“. To je priča o dva američka vojnika koji se nalaze na neprijateljskoj teritoriji za vrijeme operacije koja je poznata i pod nazivom “Dan D”.

Nakon dva sata prikazaće se krimi triler “Ono što nas ne ubije”. Mlada hakerka Lizbet Salander i novinar Mikael Blomkvist nalaze se uhvaćeni u mreži špijuna, sajber kriminalaca i korumpiranih vladinih službenika. Strah, napetost i nove prijetnje, s kojima se suočavaju, primoraće beskompromisnog lovca na istinu i genijalnu ekscentričnu hakerku da ponovno udruže snage.

Termin u 21h donosi krimi priču devedesetih „Južni vjetar“. Scenario, koji potpisuju Petar Mihajlović i Miloš Avramović, inspirisan je autentičnim iskustvima ljudi koji su bili uključeni u takozvano beogradsko podzemlje i oslikava suštinsku borbu između dobra i zla. Istovremeno, to je poučna priča upućena mladima, ispričana kroz isprepletane sudbine svih onih koji su u želji za boljim životom, napravili pogrešan izbor. U životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju da dobijaju smisao. Napušta roditeljski dom i sa dugogodišnjom devojkom Sofijom se useljava u svoj novi stan… U filmu igraju Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Srđan Todorović, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, kao i gosti iz Bugarske Hristo Shopov i Ivaylo Zahariev.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu tri nova filma – anime “Porodica X špijuna šifra: Bijelo”, akcija “Kaskader” i drama “Rivali”.