Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Srijeda u Cinemi 213

fgthbujkl
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 08.01.2020. u 01:47

Na bioskopskom platnu Cineme 213 danas će se prikazati pet filmova.

Dan će u 13.30h otvoriti komedija „Prerušeni špijuni“ koja će se prikazati u 3D projekciji, a nakon toga u 15.15h čeka vas „Zaboravljeni Božić“. Čudan osjećaj probudiće osmogodišnju Elisu jednog jutra. Nešto je neobično u novom danu, ali ona ne zna tačno o čemu je riječ. Bezuspješni su pokušaji da objasni svojoj porodici i prijateljima da se ovaj dan razlikuje od ostalih i Elisa odlučuje da sama krene na nevjerovatno putovanje na kojem će, kroz nova i neočekivana prijateljstva, otkriti svu radost Božića. Sada je na njoj da se pobrine da cijelo selo doživi Božić kao nezaboravno iskustvo. Ali sat otkucava – hoće li uspjeti prije nego što bude kasno?

Slijedi komedija „Cats“ u 16.30h, a nakon nje horor „Kletva“ u 18.25h. Radnja filma otkriva nam tajnu uklete kuće koja unutar svojih zidova krije strašnu smrt i užas. Onima koji kroče preko njenog praga, životi će biti uništeni. Ljudi u ukletoj kući ili poginu ili polude ili padnu u stanje katatonije. Koga smrtonosna kletva zarazi – umire, a nova se kletva rađa i poput virusa prenosi na svakoga ko uđe u kuću. Taj beskrajni lanac užasa postaje sve veći…

Komedija „Sluga“ zatvoriće dan u 20.25h.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu tri nova filma – anime “Porodica X špijuna šifra: Bijelo”, akcija “Kaskader” i drama “Rivali”.