Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Subota u Cinemi 213

66469973_334896910788503_1345127746438692864_n
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 13.07.2019. u 06:00

Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 je pet filmova.

Porodičnim filmom „Tabaluga“ započeće dan u 13.25h, a zatim u 15.05h slijedi „Spajdermen – daleko od kuće“.

Akciona komedija „Ortaci na točkovima“ prikazaće se u 17.25h. Kada dobroćudni vozač Ubera po imenu Stu (Kumail Nanjiani) pokupi putnika (Dave Bautista) za kog se ispostavi da je policajac koji je na tragu brutalnom ubici, on upada u mučno iskušenje tokom kojeg očajnički pokušava da zadrži svoju pamet, svoj život i svoju ocjenu od pet zvjezdica. Akciona komedija, čiju režiju potpisuje Majkl Dauz, okupila je glumačku ekipu: Iko Juvejs, Natali Morales, Beti Gilpin, Džimi Tatro, Mira Sorvino and Karen Gilan.

Triler „Otrovna ruža“ čeka vas u 19.15h. Film je inspirisan klasičnim noir filmom o bivšoj sportskoj zvijezdi, koji radi kao privatni detektiv u Holivudu, a u stvari je okorjeli kockar i alkoholičar.  Karson Filips (Džon Travolta) dobija novi slučaj, koji ga odvodi u rodni grad Galveston u Teksasu, u potrazi za nestalom ženom. Tokom istrage moraće da se suoči ne samo sa samim vrhom organizovanog kriminala i bivšom ljubavnicom, veći i sa svojom mračnom prošlošću.

Termin u 21h rezervisan je za horor „Plijen“. Kada veliki uragan pogodi Floridu, Hali (Kaja Skoldelario) će ignorisati naređenja za evakuaciju kako bi pronašla svog oca koji je nestao (Bari Peper). Ona ga nalazi teško ranjenog u njihovoj porodičnoj kući i njih dvoje ostaju zarobljeni, jer se voda od poplave sve brže širi. Kako ostaje sve manje vremena da se pobjegne od snažne oluje, Hali i njen otac će otkriti da je voda koja nadolazi njihov najmanji problem.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci