Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
07:38
20.7.2019.

Subota u Cinemi 213

Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 su četiri filma.


Porodična avantura “Kralj lavova” prikazaće se u 12.30h u 3D, a u 14.45h u 2D projekciji. Simba obožava svog oca, kralja Mufasu i srčano prihvata svoju kraljevsku sudbinu. Ali, ne raduju se svi u kraljevstvu rođenju novog mladunčeta. Skar, Mufasin brat i do tog trenutka naslednik prestola, ima druge planove. Borba za kraljevstvo obilježena je izdajom, tragedijom i dramom koja će se završiti Simbinim izgnanstvom. Uz pomoć novih, neobičnih i zanimljivih prijatelja, Simba će morati da pronađe način da odraste i vrati ono što mu po rođenju pripada.

Slijedi „Spajdermen – daleko od kuće“ u 17h, a zatim i komedija “Ibica” u 19.20h. Filip i Kerol su dvije razvedene osobe, koje su se upravo upoznale. Filip, koji je zaljubljen do ušiju, spreman je da učini bilo šta kako bi proveo vrijeme sa Kerol, čak iako to znači da na ljetovanje s njima mora da povede i njena dva tinejdžera. On pravi dogovor sa najstarijim sinom – ako ovaj diplomira, može da izabere destinaciju za njihov godišnji odmor. Filip, koji  je navikao na mirno more na sjeveru Francuske, ne zna šta ga je snašlo kad stignu u Ibicu.

“Projekat Kolibri” čeka vas u 21h. Rođaci iz Njujorka, Vinsent (Jesse Eisenberg) i Anton (Alexander Skarsgård) su igrači u visoko rizičnoj igri u kojoj se pobjeda mjeri u milisekundama. A koji je njihov san? Da izgrade optički kabl između Kanzasa i Nju Džerzija koji bi ih učinio milionerima. Ali ništa nije jednostavno za ovaj čudani par. Anton je mozak operacije, Vinsent je prevarant i zajedno sa ovom besmislenom avanturom guraju jedan drugog, kao i sve druge, do prelomne tačke. Neko ko im stalno staje na put je njihova moćna i manipulativna bivša šefica, Eva Tores (Salma Hajek), koju ništa ne može da zaustavi.

Ostale vijesti iz kategorije