Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Tri filma danas u Cinemi 213

bioskop_0
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 21.08.2019. u 06:03

Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 su tri filma.

„Dobri momci“ započeće dan u 16.25h. Nakon što je pozvan na svoju prvu žurku gdje će biti ljubljenja, dvanaestogodišnji Maks počinje da paniči, jer ne umije da se ljubi. U želji da se istakne, Maks i njegovi najbolji drugovi Tor i Lukas, odlučuju da uzmu dron Maksovog tate, koji Maks ne smije ni da pipne, kako bi špijunirali komšije tinejdžere koji se ljubakaju. Ali kad stvari krenu nezaustavljivo loše, dron će biti uništen. U očajničkom pokušaju da ga poprave prije nego što se Maksov otac vrati kući, momci bježe iz škole i upuštaju se u avanturu epski loših odluka u koje spadaju i ukradena droga, pejntbol sa bratstvom i bježanje od policije i zastrašujućih tinejdžerki.

Slijedi „Bijela vrana“ u 18h. Ralf Fajns uspijeva da dočara sirovu fizičku snagu i briljantnost Rudolfa Nurejeva čiji je bijeg na Zapad zapanjio svijet. Nurejeva igra svetski poznati Oleg Ivenko. Svojom očaravajućom pojavom, Rudolf Nurejev se izdvojio kao najveća baletska zvijezda, divlji i prelijep igrač, ograničen Lenjingradom iz pedesetih godina. Njegove veze sa umjetnicima sa Zapada stvorile su mu probleme sa KGB-om, u trenutku kad je Hladni rat bio na samom vrhuncu.

„Bilo jednom… u Holivudu“ zatvoriće dan u 20.20h.Ovo je priča o glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mjesto pod suncem u filmskoj industriji daleke 1969. godine. Radnja filma se odvija u Los Anđelesu, u vrijeme vrhunca hipi Holivuda.

Glavni likovi u filmu Rik Dalton (Leonardo Dikaprio), bivša zvijezda jedne vestern TV serije i njegov dugogodišnji dvojnik Klif But (Bred Pit), u poslednjoj fazi zlatnog Holivuda, bore se za svoj uspjeh u svjetskoj prestonici filmske industrije koju više ne mogu da prepoznaju. Ali Rik ima poznatu komšinicu – Šeron Tejt (Margo Robi)…

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci