Tri filma danas u Cinemi 213

74209831_956540388060975_3124678850613608448_n
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 13.11.2019. u 06:37

Na bioskopskom platnu Cineme 213 danas će se prikazati tri filma.

Porodična komedija „Porodica Adams“ čeka vas u 16.30h u 3D projekciji.

Zatim slijedi „Terminator – mračna sudbina“ u 18.05h. Više od dvije decenije su prošle od kako je Sara Konor spriječila Sudnji dan, promijenila budućnost, i ponovo napisala sudbinu ljudske rase. Deni Ramos (Natalia Reyes) živi jednostavan život sa ocem i bratom (Diego Boneta) u Meksiko Sitiju kada se kroz vrijeme vrati napredni i smrtonosni Terminator  Rev-9 (Gabriel Luna) sa namjerom da je ulovi i ubije. Denin život zavisi od udruživanja sa dvije ratnice: Grejs (Mackenzie Davis) i unapređenog vojnika iz budućnosti Sare Konor (Linda Hamilton). Kako Rev-9 nemilosrdno uništava sve i svakog na putu kako bi došao do Deni, njih tri odlaze kod T-800 (Arnold Schwarzenegger), čovjeka iz Sarine prošlosti, koji je njihova poslednja nada.

„Ekipa“ će zatvoriti dan u 20.30h. Beskrupolozni menadžeri, pomalo nasilni lovatori, jedna italijanka, fudbalska zvijezda Partizana i brat od tetke koji navija za Zvezdu, sretaju se silom prilika za vrijeme derbija. Nakon derbija, Zdravko – zvijezda Partizana (Rade Ćosić), Klupa koji je njegov brat od tetke, a ujedno navijač Zvezde (Andrija Milošević) i Stefke dobar drug iz djetinjstva (Lazar Đukić), nailaze na Italijanku, ženu svačijeg života (Ivana Dudić). Poslije lude večeri, oni kao ekipa odlaze da vrate dug Skaretu lovatoru (Dragan Jovanović), koji već godinama pokušava da potpiše ugovor sa Zdravkom. Ali ovaj i dalje odbija saradnju, što ekipi stvara velike probleme – kako da nađu pare za tri dana i kako da se oslobode čuvenog prevaranta Dekija BMW-a (Miloš Timotijević).

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Otvaranje izložbe "Imao se rašta i roditi - 210 godina od rođenja Petra II Petrovića Njegoša", koje je bilo planirano za danas na platou ispred Opštine Nikšić, odlaže se zbog vremenskih neprilika.
U Gradskoj kući večeras, sa početkom u 19 časova, a povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, biće prikazan dokumentarni film "RBG", koji su režirale Betsi Vest i Džuli Koen.