Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
08:01
15.3.2019.

Tri filma danas u Cinemi 213

Na današnjem programu bioskopa Cinema 213 naći će se tri filma.


Dan će početi avanturom „Kako da dresirate svog zmaja 3“, koja će se prikazati u 16.30h, nakon čega, u 18.15h slijedi „Kapetan Marvel“ u 3D projekciji.

Iz Marvelovog studija stigla je potpuno nova avantura iz do sada neviđenog perioda u istoriji Marvelovog stripskog univerzuma, koja prati Kerol Denvers kako postaje jedna od najznačajnijih junakinja u univerzumu. Dok galaktički rat koji vode dvije vanzemaljske rase utiče i na Zemlju, Denvers će se naći, zajedno sa malom grupom saveznika u centru vrtloga.

Drama „Zelena knjiga“ čeka vas u 20.30h. Toni Lip, opaki izbacivač iz noćnog kluba u potrazi je za novim poslom. Ponuda koja najviše obećava je mjesto vozača afro-američkog klasičnog pijaniste, Dona Širlija, na koncertnoj turneji kroz krajnji jug zemlje. Nimalo oduševljen što će raditi za crnca, Toni ipak prihvata posao i počinje put naoružan Zelenom knjigom, koja će ih voditi kroz mjesta koja su tada bila sigurna za Afro Amerikance. Snobovski učen pijanista i grubi izbacivač jedva da pronalaze zajednički jezik zbog suprotstavljenih stavova prema životu i idealima. Međutim, dok svjedoče i trpe strašne nepravde na putu, njih dvojica pronalaze novo poštovanje prema talentima i srcu onog drugog. Među njima se razvijaju prijateljstvo i razumijevanje koji će im promijeniti živote.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:39
  20.3.2019.

  Branka je imala zanimljivu karijeru, prošla je sve žanrove narodne muzike koji su bili zanimljivi i popularni u to doba. Sada mogu, bez rezerve, da kažem da posle Ksenije Cicvarić mi nijesmo imali značajniju vokalnu solistkinju. Branka je uspjela ono što je u muzici jako teško, da joj uzor bude velika Ksenija, a da Branka ostane svojstvena i prepoznatljiva - na ovaj način moderator večeri Milorad Mićo Miranović opisao je gošću na sinoćnoj tribini „Kultopis“.

 • 08:09
  20.3.2019.

  U sali JU „Zahumlje“ večeras u 19h održaće se promocija zbirke pjesama „Doba“ autora Đorđa Šćepovića.

 • 08:01
  20.3.2019.

  Na današnjem programu bioskopa Cinema 213 naći će se tri filma.

 • 19:19
  19.3.2019.

  Crnogorski simfonijski orkestar u petak, 22. marta sa početkom u 20h, održaće koncert pod nazivom „Betoven u Nikšiću“.