Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Tri filma u Cinemi 213

  • Autor onogost.me
  • 02.07.2022. u 00:13

Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 su tri filma.

U dva termina – 14.45h i 16.25h (3D projekcija) biće prikazana animirana komedija “Malci 2- Gruov početak”

“Kada je zloglasna superzlikovačka supergrupa zlokobna šestorka svrgla svog vođu, legendarnog majstora borilačkih veština Vilija Kobru – Gru, njihov najvjerniji obožavalac, dobija priliku da postane novi član. Zlokobna šestorka nije oduševljena malenim zlikovcem u pokušaju, ali kada ih Gru nadmudri (i razbijesni) postaće smrtni neprijatelj esencije zla. Dok je Gru u bjekstvu, Malci će pokušati da savladaju vještinu kung fua, kako bi ga spasili, a Gru otkriva da je čak i zlikovcu potrebna pomoć prijatelja”, navodi se u opisu filma.

Slijedi horor “Crni telefon” u 18.05h.

Dan će u 20h zatvoriti drama “Elvis”.

“Novi film vizionarskog i za nagradu Oskar nominovanog reditelja Baza Lurmana i studija Warner Bros. Pictures u kojoj glavne uloge nose Ostin Batler i oskarovac Tom Henks. Film istražuje muziku i život neponovljivog Elvisa Prislija, a sve kroz prizmu njegovog komplikovanog odnosa sa zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom (Henks). Priča duboko zadire u složenu dinamiku njihovog odnosa koja se proteže kroz 20 godina, od Prislijevog uspona, pa sve do vrhunca njegove slave bez presedana. U središtu tog putovanja je i odnos sa jednom od najznačajnijih i najuticajnijih osoba u Elvisovom životu, Prisilom Prisli”, stoji u sinopsisu filma.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Dugometražni dokumentarni film “Porodica na određeno vrijeme” / Once upon a Family”, reditelja i scenariste iz Nikšića Seada Šabotića, producentkinje Bojane Radulović (Code Blue Production), imaće svoju svjetsku premijeru na ovogodišnjem Međunarodnom festivalu dokumentarnog filma BELDOCS 2024, u okviru međunarodne takmičarske selekcije.