Tri filma u Cinemi 213

Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 su tri filma.

U dva termina – 14.45h i 16.25h (3D projekcija) biće prikazana animirana komedija “Malci 2- Gruov početak”

“Kada je zloglasna superzlikovačka supergrupa zlokobna šestorka svrgla svog vođu, legendarnog majstora borilačkih veština Vilija Kobru – Gru, njihov najvjerniji obožavalac, dobija priliku da postane novi član. Zlokobna šestorka nije oduševljena malenim zlikovcem u pokušaju, ali kada ih Gru nadmudri (i razbijesni) postaće smrtni neprijatelj esencije zla. Dok je Gru u bjekstvu, Malci će pokušati da savladaju vještinu kung fua, kako bi ga spasili, a Gru otkriva da je čak i zlikovcu potrebna pomoć prijatelja”, navodi se u opisu filma.

Slijedi horor “Crni telefon” u 18.05h.

Dan će u 20h zatvoriti drama “Elvis”.

“Novi film vizionarskog i za nagradu Oskar nominovanog reditelja Baza Lurmana i studija Warner Bros. Pictures u kojoj glavne uloge nose Ostin Batler i oskarovac Tom Henks. Film istražuje muziku i život neponovljivog Elvisa Prislija, a sve kroz prizmu njegovog komplikovanog odnosa sa zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom (Henks). Priča duboko zadire u složenu dinamiku njihovog odnosa koja se proteže kroz 20 godina, od Prislijevog uspona, pa sve do vrhunca njegove slave bez presedana. U središtu tog putovanja je i odnos sa jednom od najznačajnijih i najuticajnijih osoba u Elvisovom životu, Prisilom Prisli”, stoji u sinopsisu filma.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Večeras, desetog dana nikšićkog festivala knjiga “Auto(r) na korzou”, na Trgu slobode od 20.30h gostuje istaknuti književnik Enes Halilović.
Ovog utorka u bioskopu Cinema 213 prikazaće se tri filma.