Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Tri projekcije danas u Cinemi 213

poiuzhgbnm
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 20.11.2019. u 01:01

Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 su tri filma.

Dan će otvoriti “Porodica Adams” u 16.30h. Možda ste mislili da je vaša porodica čudna, ali neobična, bizarna i potpuno originalna porodica Adams će vas natjerati da ponovo razmislite.

Slijedi komedija „Ekipa“ u 18.15h. Beskrupolozni menadžeri, pomalo nasilni lovatori, jedna italijanka, fudbalska zvijezda Partizana i brat od tetke koji navija za Zvezdu, sretaju se silom prilika za vrijeme derbija.

Nakon derbija, Zdravko – zvijezda Partizana (Rade Ćosić), Klupa koji je njegov brat od tetke, a ujedno navijač Zvezde (Andrija Milošević) i Stefke dobar drug iz djetinjstva (Lazar Đukić), nailaze na Italijanku, ženu svačijeg života (Ivana Dudić). Poslije lude večeri, oni kao ekipa odlaze da vrate dug Skaretu lovatoru (Dragan Jovanović), koji već godinama pokušava da potpiše ugovor sa Zdravkom. Ali ovaj i dalje odbija saradnju, što ekipi stvara velike probleme – kako da nađu pare za tri dana i kako da se oslobode čuvenog prevaranta Dekija BMW-a (Miloš Timotijević).

Film “Le man ’66: slavna 24 sata“ bilježi vezu između vizionarskog američkog dizajnera automobila Kerola Šelbija (Matt Damon) i britanskog vozača Kena Majlsa (Christian Bale) koji su se udruženim snagama borili protiv korporativnog miješanja i svojih ličnih demona kako bi, sredinom šezdesetih godina, izgradili potpuno novi automobil kojim će izazvati dugogodišnjeg pobjednika svetskog prvenstava Francuske u Le Manu – Ferarija. Ovaj film prikazaće se u 20h.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci