Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

U toku konkurs za međunarodnu nagradu “Marko Miljanov”

books-1215672_1280-600x400
newshungary
  • Autor onogost.me
  • 16.03.2016. u 19:29

Udruženje književnika Crne Gore poziva pisce da dostave objavljene knjige između dva konkursa (2015 - 2016) za međunarodnu nagradu "Marko Miljanov".

Pravo učešća za nagradu "Marko Miljanov" Udruženja književnika Crne Gore za 2015. godinu imaju autori koji su članovi Udruženja književnika Crne Gore i autori van granica Crne Gore koji pišu na srpskom jeziku i ćiriličnom pismu, kako je to predviđeno Pravilnikom o dodjeli ove književne nagrade.

Kako prenosi CdM, autori koji konkurišu za nagradu obavezni su uz prijedlog u tri primjerka dostaviti i tri primjerka knjige koja je nominovana za nagradu "Marko Miljanov".

Rukopisi se dostavljaju na adresu Udruženje književnika Crne Gore (za nagradu "Marko Miljanov"), 81000 Podgorica, Crna Gore, Ul. Sarajevska broj 43.

Prijedlozi za nagradu moraju biti dostavljeni najkasnije do 30. marta, a žiri će odluku o nagređenim knjigama saopštiti 28/29. aprila.

Nagrada "Marko Miljanov" biće uručena u petak, 8. maja u 11 sati, ispred Muzeja Marka Miljanova, na Medunu.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu tri nova filma – akcija „Do zadnjeg daha“, drama „Van sezone“ i anime „Blue lock the movie- epizoda Nagi“.