Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
07:48
25.2.2020.

Utorak u Cinemi 213

Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 su tri filma.


Dan će u 16.30h otvoriti „Patrolne šape 2“. Bilo da spasavaju paradu balona od propasti, izbavljaju istraživače iz džinovske paukove mreže ili se upuštaju u auto trku sa zlom gradonačelnikovom rođakom, kuce su uvijek na visini zadatka. Kada vjetar oduva balone sa parade, istraživači se izgube i gradonačelnik i njegova rođaka kidnapuju sve vozače koji učestvuju na trci, naši heroji bez straha kreću u poduhvate kako bi sačuvali cijeli Zaliv avantura i pritekli u pomoć svima kojima je potrebna.

“Portret dame u vatri” prikazaće se u 17.45. Francuska, 1770. godine. Slikarki Marien naručen je svadbeni portret mlade djevojke Eloiz koja je upravo napustila samostan. Eloiz se udaje protiv svoje volje, a Marien mora da je naslika bez njenog znanja. Posmatra je tokom dana, kako bi je tajno naslikala.

Drama „Zov divljine“ čeka vas u 20h. U ovoj priči upoznajemo Baka, psa velikog srca čiji se, do skoro savršeni život, okreće naglavačke. Odjednom ga sele iz njegovog doma u Kaliforniji i odvode u egzotične divljine Aljaske, u vrijeme Zlatne groznice s kraja 19. vijeka. Kao novajlija zaposlen u ekipi pasa koji vuku sanke za dostavljanje pošte, a kasnije i vođa tima, Bak doživljava avanturu života i konačno pronalazi svoj mir kada postaje sam svoj gazda. „Zov divljine“ koristi vrhunske vizuelne efekte i tehnologiju animacije kako bi se životinje u filmu učinile potpuno realističnim i emocionalno autentičnim likovima.

Ostale vijesti iz kategorije