Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Utorak u Cinemi 213

poslije_zime_foto_4
Cinema 213
  • Autor onogost.me
  • 02.11.2021. u 01:16

Komedija "Porodica Adams 2", drama "Poslije zime" i biografska drama "Božiji čovjek" danas su na repertoaru bioskopa Cinema 213.

"Porodica Adams 2“ prikazaće se u 16.30 časova. Svima omiljena sablasna porodica se vratila u nastavku animirane komedije, “Porodica Adams 2”. U sasvim novom filmu zatičemo izbezumljene roditelje Mortišu i Gomeza jer njihova djeca nisu više mala, preskaču porodične večere i potpuno su zaokupljeni „vremenom vriska“. Kako bi povratili međusobnu bliskost, odlučuju da strpaju Sredu, Pagslija, ujaka Festera i posadu u svoj ukleti kamper i krenu na poslednji bijedni porodični odmor. Njihova avantura širom Amerike izvlači ih iz njihovog stila, uz urnebesne situacije sa njihovim kultnim rođakom Stvari, kao i mnogim novim čudnim likovima. Šta bi moglo da krene po zlu?

Slijedi film "Poslije zime" u 18.15 časova. Pet prijatelja iz Nikšića, u svojim kasnim dvadesetim, trude se da sačuvaju prijateljstva iako ih razdvajaju kilometri. Tokom jedne godine, dok ih niz događaja dovodi do životnih prekretnica, uviđaju da im se mladost naglo završava. Poslije zime, svako od njih mora izgraditi novi svijet za sebe.

U 20.15 časova na repertoaru je "Božiji čovjek". Priča o vjeri i nadi je u samom centru ovog filma.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Projekcija filma o uspješnim ženama sa invaliditetom „Treger“ biće održana večeras, sa početkom u 20 časova, u Nikšićkom pozorištu.