Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Utorak u Cinemi 213

page
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 28.02.2022. u 22:08

Na repertoaru bioskopa Cinema 213 danas su četiri filma.

Dan će u 15.05h otvoriti animacija “Čudovišta iz moje porodice 2”. Nastavak velikog animiranog hita iz 2017. godine Čudovišta iz moje porodice adaptacija je istoimenog bestselera, koji je preveden na 18 jezika i objavljen u preko 40 zemalja, autora Davida Saflera.

Godinu dana nakon njihove čudovišne avanture, porodica Višboun ponovno živi svojim normalnim, ljudskim životima, koji su ispunjeni svim uobičajenim svađama, stresovima i svakodnevnim ludilom koje porodični život nosi. Iznenadni susret s Milom Star označava početak nove avanture zbog koje svi njihovi normalni problemi nestaju. Kako bi oslobodili Babu Jagu i Renfielda iz kandži Lovca na čudovišta, porodica Wishbone se ponovo pretvara u neodoljivog vampira, Frankensteinovo čudovište, mumiju i vukodlaka. Zajedno sa svoja tri kućna ljubimca, naši junaci ponovno proputuju cijeli svijet kako bi spasili svoje prijatelje, stekli nova čudovišna poznanstva i konačno shvatili da niko nije savršen – i kako čak i oni s manama mogu pronaći sreću.

Slijedi porodični film “Ljeto kad sam naučila da letim” u 17h, a u 18.40h “Uncharted”.

Triler “Ključ“ prikazaće se u 20.45h. Legenda kaže da se u skrivenom blagu cara Despota Stefana nalazi veoma vrijedna Vizantijska relikvija – Konstantinovo blago. Ovu relikviju, koja predstavlja simbol vrhunske moći, želi da  posjeduje tajna organizacija katoličke crkve, koja  smatra da im ovo istorijsko blago oduvijek pripada. Za taj zadatak spremna je da angažuje i mafijaškog bosa (Branislav Popović) i njegovu „vojsku“ i da aktivira svoje ljude koji se nalaze u svim strukturama društva, uključujući i policiju. Ključ koji vodi do blaga, vjekovima iz generacije u generaciju, štite Vitezovi Reda Zmaja, koji ulogu čuvara nasleđuju od svojih predaka.

 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci