XI Festival dječijeg teatra Crne Gore: Prvo mjesto za „Akord“

akord2
KKC “Akord”
  • Autor onogost.me
  • 25.04.2018. u 07:02

Na XI Festivalu dječijeg teatra Crne Gore - Bar 2018, predstava „Koncert za Nevenu“ Kulturno-kreativnog centra „Akord“ proglašena je za najbolju u kategoriji najbolji ansambli.

Takođe, Tijana Krivokapić osvojila je prvu nagradu za glavnu žensku ulogu.

„Ovo je tinejdžerska priča o prvim ljubavima, odnosu djece prema materijalnim stvarima i muzici. Na slikovit način je prikazana današnjica, koja je prisutna svuda oko nas“, objasnili su iz „Akorda“.

Predstavu „Koncert za Nevenu“ režirao je Dragan Knežević po tekstu Tode Nikoletića.

Muziku je, takođe, radio Knežević, dok je za kostimografiju bio zadužen zajedno sa Tanjom Čolević koja je radila i koreografiju.

U predstavi igraju: Radomir Krivokapić, Tijana Krivokapić, Nikolina Radulović, Vaso Lalićević, Andrea Perunović, Anja Žugić, Anđela Poček, Milan Eraković, Jana Zečević, Andrija Spaić, Vasilisa Knežević, Kristina Marojević, Milica Orbović i Anđela Šakotić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U sali Nikšićkog pozorišta, večeras sa početkom u 20 časova, u okviru "Beo Art" revije predstava, koja se realizuje pod sloganom "Pretpraznične večeri”, biće izvedena predstava "Čovjek visine", koju je po tekstu Ane Đorđević režirala Jana Maričić.
U sali Nikšićkog pozorišta večeras, sa početkom u 20 časova, u okviru "Beo Art" revije predstava, koja se realizuje pod sloganom "Pretprazničke večeri", biće izvedena predstava "Sitnice koje život znače", koju je po tekstu Lorenca Maronea, režirao Andrej Nosov.