Abazović: Odložiti izbore u Šavniku

Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 22.12.2022. u 15:04
Premijer Dritan Abazović apelovao je da se izbori u Šavniku odlože i da se odredi novi termin njihovog održavanja.

“Kad je u pitanju Šavnik, imao sam upit, iako nijesmo nadležno tijelo, izborni proces i dalje teče. Moj je apel krajnje dobronamjeran, s obzirom na to da se ne vidi svjetlo na kraju tunela, da se prestane sa održavanjem izbora na silu svake nedjelje“, rekao je Abazović na sjednici Vlade.

On je kazao da Državna izborna komisija (DIK) treba da vidi šta su mogućnosti da se izbori odlože i da se odredi novi termin izbora.

„Da se do tog novog termina napravi kontrola biračkog spiska koji ima mnoge manjkavosti i da se u izborni proces uđe sa pročišćenim biračkim spiskom. Mi ovdje nemamo mogućnosti da uradimo specijalnu stvar, ali ima DIK i Opštinska izborna komisija, to su organi za sprovođenje izbora“.

Izvor: vijesti.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Demokratski front (DF) predao je Državnoj izbornoj komisiji (DIK) predlog za predsjedničku kandidaturu Andrije Mandića. Samo dan nakon što je to najavljeno, potpise podrške predali su mladi DF-a.
  Vlada Crne Gore je na jučerašnjoj sjednici donijela odluku da se sredstva za završetak realizacije rekonstrukcije zapadne tribine fudbalskog stadiona u Nikšiću uvećaju sa 730.000 eura na 994.000 eura.