Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

„Alternativci“ pošli na protest opozicije : Ne pripadamo nijednoj političkoj organizaciji već podržavamo nezadovoljne građane

altern
  • Autor onogost.me
  • 27.09.2015. u 13:54

Kafanski sto u prikolici i omladina koja samo priča, a ništa ne radi, novi je preformans članova Grupe građana Alternativa. 

Oni su danas na sebi svojstven način napravili parodiju na ono što, kako tvrde, ne smije da uradi većina građana.

Ovakvo je stanje sadašnje omladine , sjede po kafićima, komentarišu o promjenama, a sa mjesta neće da se mrdnu. Sjede i piju kafu, roditelji im daju euro ili dva“, kazao je Slavko Lonačar.

Performans Alternative koja se izjašnjava kao nepolitička organizacija, upriličen je pred polazak na antivladine proteste opozicije u Podgorici.

„Mi ne pripadamo nijednoj političkoj organizaciji i performans znači da većina mladih Nikšićana ne podržava protest. Mi dakle podržavamo nezadovoljne ljude, ko god je zadovoljan nek sjedi kući i uživa“, kazao je Lončar.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Predsjednik Vlade Milojko Spajić izvinio se građanima što je proveo četiri dana u Francuskoj na odmoru. Kazao je da je svjestan da većina građana ne može sebi da priušti putovanja u Francusku i EU ali je istakao da Vlada naporno radi na povećanju standarda kako bi omogućili građanima da vide sve što Evropa nudi. Premijer je rekao da na društvenim mrežama imamo sijaset neozbiljnih optužbi, ali je naglasio da napadi na mrežama i estradizacija politike nikome neće donijeti dobro.