„Alternativci“ pošli na protest opozicije : Ne pripadamo nijednoj političkoj organizaciji već podržavamo nezadovoljne građane

altern
  • Autor onogost.me
  • 27.09.2015. u 13:54

Kafanski sto u prikolici i omladina koja samo priča, a ništa ne radi, novi je preformans članova Grupe građana Alternativa. 

Oni su danas na sebi svojstven način napravili parodiju na ono što, kako tvrde, ne smije da uradi većina građana.

Ovakvo je stanje sadašnje omladine , sjede po kafićima, komentarišu o promjenama, a sa mjesta neće da se mrdnu. Sjede i piju kafu, roditelji im daju euro ili dva“, kazao je Slavko Lonačar.

Performans Alternative koja se izjašnjava kao nepolitička organizacija, upriličen je pred polazak na antivladine proteste opozicije u Podgorici.

„Mi ne pripadamo nijednoj političkoj organizaciji i performans znači da većina mladih Nikšićana ne podržava protest. Mi dakle podržavamo nezadovoljne ljude, ko god je zadovoljan nek sjedi kući i uživa“, kazao je Lončar.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

S obzirom na činjenicu da su Demokrate jedina građanska opcija koja ima višegodišnje iskustvo u političkoj borbi sa DPS-om, te da znamo kako se DPS pobjeđuje, Opštinski odbor Demokrate Nikšić, kao najsnažnija politička organizacija u Nikšiću, pruža punu podršku Predsjedništvu da pripremi i zakaže sjednicu Glavnog odbora na kojoj će biti utvrđen kandidat Demokrata za predsjednika Crne Gore, navele su nikšićke Demokrate.
Pravo vrijeme za Nikšić je SAD, poručio je lider Pokreta “Evropa sad” Milojko Spajić povodom otvaranja kancelarija te stranke u Nikšiću.
Demokratski front (DF) predao je Državnoj izbornoj komisiji (DIK) predlog za predsjedničku kandidaturu Andrije Mandića. Samo dan nakon što je to najavljeno, potpise podrške predali su mladi DF-a.