Anđela Mijanović i Nikola Batrićević novi članovi GO nikšićke URE

GP URA
 • Autor onogost.me
 • 16.11.2023. u 14:15
Opštinski odbor (OO), na sinoć održanom sastanku, izglasao je Anđelu Mijanović i Nikolu Batrićevića za nove članove Glavnog odbora URE, te će njih dvoje sada uz Dušana Golovića, Bojanu Obradović, Gorana Šućura, Rajku Glušicu i Peđu Nikolića predstavljati nikšićku URU u najznačajnijem organu partije.

To je saopšteno iz te partije.

U saopštenju su naveli da su sastanku nikšićke URE prisustvovali predsjednik partije Dritan Abazović i potpredsjednici Filip Adzić i Milena Vuković, te da je iskazano „zadovoljstvo zbog rezultata koje je URA ostvarila u prethodnom periodu igrajući dominantnu ulogu u 43. Vladi Crne Gore“.

“Beskompromisna borba protiv organizovanog kriminala i korupcije koja je dala istorijske rezulatate, smanjene podjele i tenzije u društvu, značajno uvećanje državnog kapitala kojeg je prethodni režim rasprodavao nemilice svojim kumovima i prijateljima, istorijski rezultati državnih preduzeća, drastično smanjenje javnog duga koji je sada na granici mastrihtskog kriterijuma od 60% BDP-a samo su neki od rezultata na koje možemo biti ponosni”, poručili su iz nikšićkog odbora Građanskog pokreta URA.

Oni su istakli, da je zajednički zaključak sa sinoć održanog sastanka, „da URA čistog obraza i sa mnogo razloga za zadovoljstvo zbog ostvarenih rezultata prelazi u opozicione klupe, čime se pokretu otvara jedna nova i dobra perspektiva“.

Na sastanku predsjednik Dritan Abazović se zahvalio članovima OO na dosadašnjoj saradnji i iskazanoj podršci uvjeren da za URU dolaze još bolji dani.

On je, kako se navodi u saopštenju, najavio i nove reforme u partiji koje će doprinijeti da URA na što bolji način odgovori izazovima koji slijede.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Uprava za statistiku (MONSTAT) saopštila je Portalu RTCG da će se fizičko lice koje zlouptrijebi postupak popisivanja na način što snima ili fotografiše tok intervjua ili popunjene popisne upitnike ili ako snimak ili fotografiju javno objavi putem interneta ili medija kazniti prekršajno novčanom kaznom u iznosu od 100 eura do 500 eura.
  Odavno je sazrelo vrijeme da se rekonstruiše regionalna saobraćajnica Nikšić-Župa Nikšićka, dionica puta Liverovići-Miolje polje u dužini od oko 6 kilometara, s obzirom na njenu ogromnu važnost za sve stanovnike MZ Župa i zbog toga očekujemo da ova stavka bude uvrštena u kapitalni budžet, saopštili su danas iz nikšićkog odbora Građanskog pokreta URA.