Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Bošković: Krapović najmanje ima pravo da priča da je neko sklon aferama

DPS
 • Autor onogost.me
 • 16.03.2024. u 13:25
Komentarišući izjavu ministra odbrane Dragana Krapovića koji je rekao za njega da je “hodajuća afera”, Predrag Bošković je naveo da nije bitno šta se govori, nego ko govori.

“Znate, najglasniji u povikanju držte lopove i sam lopov. Dakle, Dragan Krapović je čovjek koji najmanje ima pravo da priča da je neko sklon aferama. Sam je bio uhvaćen u nekoliko presretnutnih razgovora gdje je svom predsjedniku namještao kupovinu određenog zemljišta, pokušavao potkupljivanje određenih državnih službenika itd. Tako da, nije samo u pitanju Predrag Bošković u ovoj priči. Oni su pokušali kriminalizovati kompletnu garnituru Demokratske partije socijalista. Naravno, to im ne uspjeva. Ono što je činjenica jeste, da, upravo u tim presretnutim razgovorima su funkcioneri njihove partije. Imali ste i čak i presretnutu Sky komunikaciju gdje su pojedini kriminalni klanovi kupovali glasove za tu stranku.Tako da, opet ponavljam, mnogo je važnije ko govori nego šta govori”, rekao je Bošković u emisiji ''Na kraju dan''a na TV E.

Izvor: portalanalitika.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Proširenje Vlade može se očekivati u narednih desetak dana. Time će Crna Gora najzad napraviti dodatni demokratski iskorak i izaći iz jednog politički nenormalnog stanja, u kome su određene adrese sprečavale da oni koji su predvodili borbu za demokratiju i oborili visedecenijsku diktaturu, budu u Vladi.
  Poštenije bi bilo da su ministar Saša Mujović i predsjednik Borda direktora EPCG Milutin Đukanović odmah rekli sa kim je dogovoren tender nego što su dali uslove koji su za rubriku 'vjerovali ili ne', istakli su iz Građanskog pokreta URA komentarišući raspisani javni poziv Elektroprivrede Crne Gore koji predviđa mogućnost zakupa Čeličane i Kovačnice u Želiezari Nikšić od 15 do maksimalno 50 godina, a iznos najniže zakupnine koju zainteresovana kompanija može ponuditi ne može biti niži od 30 hiljada eura, niti viši od 150 hiljada eura