Autor: onogost.me
Foto: screenshot
20:26
20.2.2020.

"Crna Gora je u vašim rukama i čuvajte je kao najsvjetliju iskru svoje duše"

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Nikšić objavio je na svojoj Fejsbuk stranici novi video spot. 


"Crna Gora je u vašim rukama i čuvajte je kao najsvjetliju iskru svoje duše", poruka je njihovog spota koji počinje istorijskim podsjećanjem na Bitku kod Vučjeg dola. 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:16
  6.4.2020.

  U sklopu mjera podrške privredi i građanima, Građanski pokret URA uputio je svim crnogorskim lokalnim samoupravama i Zajednici opština novi predlog daljih aktivnosti, u cilju ublažavanja posljedica pandemije izazvane koronavirusom (COVID 19).

 • 19:16
  4.4.2020.

  Pandemija je razotkrila i zaoštrila duboku i složenu socio-ekonomsku krizu i u Nikšiću, i prijeti da proizvede sunovrat. Broj socijalno ugroženih koji nemaju ni za jedan obrok dnevno rapidno je porastao za 60 odsto, što je nezabilježeno ne samo u Crnoj Gori nego i šire. Ukoliko se ne desi hitna reakcija, u Nikšiću će se desiti dramatičan socio-ekonomski kolaps, koji može dodatno produbiti i krizu u cijeloj državi, navode iz Demokratske Crne Gore.

 • 14:02
  4.4.2020.

  Klub odbornika i sekretar OO Demokrata Plužine, donirali su pakete osnovnih životnih namirnica Crvenom krstu Plužine, kako bi dali svoj doprinos za pomoć građanima u ovim teškim vremenima, saopštili su iz ove partije.

 • 14:07
  2.4.2020.

  Da totalitarni režim aktuelnu situaciju koristi za obračun sa neistomišljenicima, govori i podatak da su, dok su poslanici i odbornici Demokrata hapšeni zbog dijeljenja humanitarne pomoći ugroženim građanima, predstavnici i vlasnici firme „Uniprom“ iz Nikšića dijelili pomoć RE populaciji, a o čemu svjedoči informacija i fotografije preuzete sa portala „Onogošt“, saopštile su danas Demokrate.