Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Damjanović: Da sam na mjestu ministarke zdravlja ne bih mogla građane da pogledam u oči

img_22022021_193436_800_x_437_pixel
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 23.02.2021. u 17:28

Nosilac liste Evropski tim za Nikšić Sanja Damjanović kazala je danas da, kada bi se nalazila na mjestu ministarke zdravlje Jelene Borovinić Bojović, ne bi mogla građane da pogleda u oči.

Komentarišući to što je ministarka danas među prvima primila vakcinu, kazala je da njene kolege od po osamdeset ili devedeset godina nijesu primili vakcinu već su na listi čekanja.

 

 

Poznato je, dodala je ona, da je Crna Gora među posljednjima dobila vakcine te da očito ministarka zdravlja spada u najugroženije kategorije u zemlji, a da je vakcina koju je ona danas primila može da spasi nečiji život.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Novom odlukom Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) poslanici koji su istovremeno i čelnici opština ili lokalnih parlamenata, moraće da se odreknu jedne od pozicija koje pokrivaju.
U vrijeme dok kju (Q) groznica hara Nikšićem, dok je ugroženo zdravlje građana i dok svjedočimo nestajanju stočnog fonda, sekretar Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj Vidak Krtolica ne odgovara na zahtjeve za slobodan pristup informacijama u vezi sa navedenom temom, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.