Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Damjanović: Nikšić se još jednom nalazi na braniku odbrane naše države

img_22022021_193436_800_x_437_pixel
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 22.02.2021. u 18:37

Aktuelna vlast je za svega tri mjeseca degradirala i urušila državni sistem koji svojom nesposobnošću vode ka totalnoj blokadi, napravila brojna krivična djela, a obiljem neznanja o nadležnostima i ovlašćenjima kršila zakone i Ustav Crne Gore, navela je nositeljka liste Evropski tim za Nikšić, Sanja Damjanović.

Uspjeli su, kako je kazala, preko noći zadužiti 750 miliona eura, i o tome obavijestili tvitom.

“Nijesu bili u stanju da obezbijede vakcine, čime su dramatično ugrozili javno zdravlje naših građana i prouzrokovali brojne ljudske gubitke. U Univerzitet Crne Gore indokrinirali su velikosrpstvo i izvođače radova projekta "srpski svet". Olako su likvidirali i ugasili crnogorski nacionalni i ekononski brend avio kompaniju Montenegro Airlines”, dodala je ona.

Živimo, kako je dodala, u konstantnom strahu i tenzijama izazvanih nacionalističkim divljastvom.

“Ovo su samo neke od mnogih podlih zloupotreba, ali i elementarnog neznanja i nepoznavanja načina funkcionisanja državnog aparata od strane članova Vlade. Nikšić se današ još jednom nalazi na braniku odbrane naše države. Lokalni izbori u našem gradu su prelomni momenat kad Crnu Goru moramo vratiti daljem razvoju, prosperitetu i evropskom putu napretka. Težnju ka takvom rezultatu oslikava raznolik sastav naše koalicione liste koja predstavlja Evropski tim za Nikšić. Nikšić će ostati svetionik društvenog razvoja naše države jer ćemo nastaviti da mijenjamo grad nabolje!”, poručila je ona.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Proširenje Vlade može se očekivati u narednih desetak dana. Time će Crna Gora najzad napraviti dodatni demokratski iskorak i izaći iz jednog politički nenormalnog stanja, u kome su određene adrese sprečavale da oni koji su predvodili borbu za demokratiju i oborili visedecenijsku diktaturu, budu u Vladi.
Poštenije bi bilo da su ministar Saša Mujović i predsjednik Borda direktora EPCG Milutin Đukanović odmah rekli sa kim je dogovoren tender nego što su dali uslove koji su za rubriku 'vjerovali ili ne', istakli su iz Građanskog pokreta URA komentarišući raspisani javni poziv Elektroprivrede Crne Gore koji predviđa mogućnost zakupa Čeličane i Kovačnice u Želiezari Nikšić od 15 do maksimalno 50 godina, a iznos najniže zakupnine koju zainteresovana kompanija može ponuditi ne može biti niži od 30 hiljada eura, niti viši od 150 hiljada eura