Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Damjanović: Rješavaćemo konkretne probleme građana

vlada_cg_-_sanja_damjanovic_1
gov.me
  • Autor onogost.me
  • 24.02.2021. u 17:43

Nositeljka liste Evropski tim za Nikšić, Sanja Damjanović provela je dan razgovarajući sa mladim ljudima, družeći se sa sugrađanima.

Nakon razgovora sa njima, istakla je svoje veliko zadovoljstvo činjenicom da građani ne žele živjeti u gradu i ambijentu kakav bi htjela da, kako je navela, nametne sadašnja parlamentarna većina.

“Jer oni žele da pretvore naš Nikšić u palanku, da nas vrate u duboku prošlost”, rekla je ona.

Kao nosilac liste Evropski tim za Nikšić, ona je rekla da će u naredne četiri godine insistirati na otvorenosti lokalne uprave. U tom cilju istakla je da nijedan građanin neće ostati po strani, bez obzira na njegovo političko, ideološko i svako drugo opredjeljenje.

 

 

“Na kraju želim da poručim građanima Nikšića da uoči izbora dođu na naš Trg Slobode, naše srce grada i da još jedanput pogledaju osmijeh našeg velikana, heroja, antifašiste, Ljuba Čupića. U današnjoj Crnoj Gori, modernoj i mirnoj, prkositi onima koji jednostavno naš grad, naš Nikšić žele da predaju stranim faktorima poručujemo da ćemo se boriti stavom, znanjem, konkretnim mjerama, jednostavno boriće se Evropski tim za Nikšić”, rekla je Damjanović.

Svjesna potencijala grada i njegovih stanovnika, sa vjerom u umjeće građana da mudro i hrabro izaberu svoje predstavnike, Damjanović je još jednom iskazala uvjerenje da će se Nikšić od 14. marta mijenjati nabolje.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Proširenje Vlade može se očekivati u narednih desetak dana. Time će Crna Gora najzad napraviti dodatni demokratski iskorak i izaći iz jednog politički nenormalnog stanja, u kome su određene adrese sprečavale da oni koji su predvodili borbu za demokratiju i oborili visedecenijsku diktaturu, budu u Vladi.
Poštenije bi bilo da su ministar Saša Mujović i predsjednik Borda direktora EPCG Milutin Đukanović odmah rekli sa kim je dogovoren tender nego što su dali uslove koji su za rubriku 'vjerovali ili ne', istakli su iz Građanskog pokreta URA komentarišući raspisani javni poziv Elektroprivrede Crne Gore koji predviđa mogućnost zakupa Čeličane i Kovačnice u Želiezari Nikšić od 15 do maksimalno 50 godina, a iznos najniže zakupnine koju zainteresovana kompanija može ponuditi ne može biti niži od 30 hiljada eura, niti viši od 150 hiljada eura