Nikšić Vrijeme
11.1°C Kiša, neprekidna: umjerena

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Danas u 11 časova protestna šetnja komunista

komunisti
  • Autor onogost.me
  • 05.09.2015. u 07:16

Pod sloganom „Tuđe nećemo, svoje ne damo“, nikšićki komunisti krenuće u protestnu šetnju od svojih prostorija, na Trgu Slobode, do zgrade opštine Nikšić. To je njihov odgovor organizatorima nikšićkog prajda koji tokom semptembra namjeravaju da održe paradu ponosa sa istaknutom petokrakom i  parolom „Stop fašizmu, sloboda narodu“.

Kako je ranije saopšteno u OK JKPCG, u toj partiji nemaju ništa protiv organizovanja parade ponosa, ali smatraju da je nedopustivo da se organizuje pod simbolima antifašističke borbe u kojoj je poginulo preko 800,000 ljudi širom bivše Jugoslavije. 

“LGBT zajednica time omalovažava pale borce”, saopšteno je tokom pres konferencije koja je održana u srijedu. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Da li je crnogorsko društvo zarobila politika? Sagovornici TVCG, univerzitetski profesori odgovaraju, da jeste. Otrovala nas je, poručuju, do te mjere da sve više mrzimo. I to je valjda alarm da kažemo dosta, i okrenemo se sebi.
Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović dostavio je Skupštini dopunjeni predlog odluke za skraćenje mandata Skupštini nakon što mu ga je predsjednica parlamenta Danijela Đurović vratila na doradu.
Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović vratila je crnogorskom predsjedniku Milu Đukanoviću zahtjev da se održi vanredna sjednica parlamenta, na kojoj je trebalo da se raspravlja o skraćenju mandata Skupštini.