Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Davidović: Svi su protiv nas zato što smo najbolji

rk1_9612
Narodni pokret
  • Autor onogost.me
  • 27.02.2021. u 07:31

Lider Narodnog pokreta Crne Gore, Miodrag Daka Davidović i kandidati za odbornike održali su tribinu u Rudom Polju gdje su pred omladinom i simpatizerima predstavili svoj program uoči predstojećih lokalnih izbora u Nikšiću, navodi se u saopštenju te partije.

"Ovo je zaista impresivan skup. Da je sala sportskog centra slobodna, ne bi mogla da primi sve mlade ljude koji su nam pružili podršku, koji vjeruju Narodnom pokretu, koji vjeruju u vaskrsenje našeg grada, koji vjeruju da ćemo svi biti zaposleni", poručio je Davidović na početku izlaganja.

On je dodao da je Narodni pokret sam ušao u veliku borbu.

"Mi nemamo kuda nazad. Ušli smo u bitku u kojoj su svi protiv nas, u kojoj nemamo saveznika, a znate li zbog čega, zbog toga što smo najbolji i što su svi znaju da ćemo 14. marta ostvariti pobjedu. Mi znamo da je danas čitav Nikšić sa nama", poručio je Davidović.

Na skupu je govorio i kandidat za odbornika doktor Jovan Burić, koji je ovim povodom poručio.

"Ja sam čovjek koji živi 30 godina u Nikšiću. I toliko dugo sam čekao da se pojavi ovakav čovjek, poput Dake, koji će svo svoje znanje da uloži u Nikšić. Siguran sam da imamo pravu osobu da nas vodi i treba da ga podržimo. Svi smo svjeni stanja u kom se naš grad nalazi već decenijama. Nekada veliki industrijski centar sada je doveden na rub propasti. Zbog toga, 14. marta jedan je izbor najbolji. Narodni pokret i Miodrag Daka Davidović", poručio je Burić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Proširenje Vlade može se očekivati u narednih desetak dana. Time će Crna Gora najzad napraviti dodatni demokratski iskorak i izaći iz jednog politički nenormalnog stanja, u kome su određene adrese sprečavale da oni koji su predvodili borbu za demokratiju i oborili visedecenijsku diktaturu, budu u Vladi.
Poštenije bi bilo da su ministar Saša Mujović i predsjednik Borda direktora EPCG Milutin Đukanović odmah rekli sa kim je dogovoren tender nego što su dali uslove koji su za rubriku 'vjerovali ili ne', istakli su iz Građanskog pokreta URA komentarišući raspisani javni poziv Elektroprivrede Crne Gore koji predviđa mogućnost zakupa Čeličane i Kovačnice u Želiezari Nikšić od 15 do maksimalno 50 godina, a iznos najniže zakupnine koju zainteresovana kompanija može ponuditi ne može biti niži od 30 hiljada eura, niti viši od 150 hiljada eura