Demokrate konstituisale Mjesne odbore Humci, Rubeža i Oštrovac

demokrateee
Demokrate
  • Autor onogost.me
  • 11.09.2016. u 13:39

Demokrate nastavljaju sa aktivnom predizbornom kamapnjom u nikšićkoj opštini.

Demokratska Crna Gora konstituisala je Mjesne odbore Humci, Rubeža i Oštrovac i izabrala rukovodstvo pomenutih mjesnih odbora. Za predsjednika MO Humci izabran je Senad Tiganj, MO Oštrovac vodiće Slavko Radović, dok je na čelu MO Rubeža Nikola Pedović. 

Konstitutivna sjednica, kojoj su pristvovali predsjednik, potpredsjednik i generalni sekretar Demokrata, mr Aleksa Bečić, mr Momo Koprivica i Boris Bogdanović, održana je nakon sprovedene terenske kampanje pod sloganom “Pobjede, a ne podjele” u okviru koje su Mlade Demokrate obišle 833 domaćinstava i zabilježili 16,69% podrške na ovim područjima nikšićke opštine. 

Predsjednik Demokrata se obratio prisutnima i saopštio da bez pobjeda, pomirenja, sloge, zajedništva i komšijske ljubavi ne može biti ni ekonomskog oporavka i blagostanja, jer samo zajedničkim snagama možemo stvarati temelje ekonomski stabilne i prosperitetne države.    

“DPS nikada nije bio u goroj situaciji – priznali su da su organizovana kriminalna grupa, pobjegli su od lokalnih izbora u Nikšiću i u Podgorici, u Budvi su se već predali postavljajući aktuelnog predsjednika opštine za nosioca liste, oni su u strahu i panici jer ne znaju ko će koga izdati- sve ovo samo dokazuje kolika je njihova nemoć. Možemo ih pobijediti i moramo ih pobijediti, ova zemlja više nema vremena za čekanje”, poručio je predsjednik Demokrata Aleksa Bečić.

Prisutnima se obratio i potpredsjednik Demokrata, mr Momo Koprivica koji je naglasio da država nije DPS, nego da je Crna Gora država svih nas. Potpredsjednik Koprivica je saopštio da će se Demokrate, umjesto sile kojom se vlast služi, služiti pravom, umjesto straha uvažavanjem, umjesto prisile saglasnošću i da će se potruditi da stvore državu po mjeri čovjeka, a ne po mjeri vlasti. 

Boris Bogdanović, generalni sekretar Demokrata, kazao je da Demokrate neće stati dok ne pronesu ideju pobjeda, a ne podjela kroz svaki grad, svaku kuću, svako selo, svako domaćinstvo, jer je to načelo koje ruši ovu vlast koja, kako je naglasio, bitiše na podjelama.

“Borba protiv ove vlasti je borba svih nas, za dobrobit generacija koje dolaze”, istako je generalni sekretar Demokrata. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Predsjednik Pokreta Evropa sad, Milojko Spajić, kazao je da misli da ispunjava sve uslove za predsjedničku kandidaturu, te da bi volio da neko dokaže suprotno. U emisiji "Argumenti", na Televiziji Crne Gore (TVCG), pokazao je uvjerenje o prebivalištu u Podgorici od 2021. godine i poručio da nema ništa protiv da MUP provjeri sve navode. Na pitanje o koalicionom sporazumu sa Demokratama, Spajić je ocijenio da nema potrebe da se ulazi u predizbornu koaliciju, ali da očekuje podršku Alekse Bečića i Dritana Abazovića.
Jedan od lidera Demokratsog fronta i predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić biće kandidat na predsjedničkim izborima.