Demokrate: Ne postoji iskreno jedinstvo u DPS-u

demokrate_mladi1
Demokratska Crna Gora
  • Autor onogost.me
  • 02.09.2016. u 09:00

Polemika između lokalnih odbora Demokratske partije socijalista (DPS) i Demokratske Crne Gore nastavljena je saopštenjem Mladih Demokrata.

Mlade Demokrate navode da je DPS svojim saopštenjem u kome su kampanju Demokrata nazvali nijemom, gluvom i slijepom za bilo šta dobro u Nikšiću, potvrdio svoju, kako su rekli, osionost svakim novim potezom.

”Prebacivanje lopte na Mlade DPS-a, po principu “Daj tamo toj omladini neka se oni prepiru sa Demokratama”, još jedan je dokaz da je sve rečeno u našem prethodnom saopštenju istina. Ne treba biti univerzitetski profesor na predmetu psihoanalize da se i na prvi pogled primijeti vaša bahatost, otuđenost, i opijenost novcem i moći. Ne zaboravite, vaš modus vivendi gledamo i mi i građani Crne Gore svakog dana posljednjih 25 godina”, poručuju iz ove stranke.

Oni, takođe, navode da su bili u pravu kada su napisali da ne postoji iskreno jedinstvo u vrhu Demokratske partije socijalista.

”To je samo formalno jedinstvo tzv. jedinstvo straha. Potvrda za to je i vaše skorašnje hijerarhijsko centralizovanje stranke, a i primijetna nervoza i potreba za pravdanjem, kako sami komično kažete “nikad jedinstveniji, nikad jači, nikad organizovaniji”, naveli su oni u obraćanju.

”Što se tiče podrške vašem lideru, naprotiv, zadovoljstvo nam je vidjeti takvu ramenotapšačku podršku. Očigledno, naš savjet za izučavanje istorijske literature niste poslušali, te vas moramo mi podsjetiti da je svaki diktator pred svoj silazak sa vlasti djelovao kao nedodirljiv ili kako vi kažete “nikad jači”, stoji u saopštenju Mladih Demokrata.

Kako su dodali, svaka dalja prepiska bila bi gubljenje vremena.

”Oktobar je blizu, a vjerujemo da građani imaju dovoljno materijala za odluku o podršci”, zaključuje se u saopštenju.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Popis stanovništva i domaćinstava u Crnoj Gori počinje sjutra, a kako su saopštili iz Monstata, popisivači Uprave za statistiku od ranog jutra biće na terenu.