Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Demokrate Nikšić: DPS i dalje plače za foteljama iz kojih su na račun građana punili sopstvene džepove

Demkratska Crna Gora
  • Autor onogost.me
  • 20.10.2024. u 15:39
Iz Opštinskog odbora Demokrata u Nikšiću saopštili su da se jedna od najvećih razlika između njih i Demokratske partije socijalista (DPS) ogleda u vršenju vlasti.

”Za razliku od njih, kojima su funkcije služile da napune sopstvene džepove i pojedu 100.000 eura za tri godine u samo jednom preduzeću, mi smo se funkcija i privilegija odricali kao nijedan drugi politički subjekt u Crnoj Gori. Za nas funkcije predstavljaju mogućnost da radimo u interesu građana, a ne da krademo i služimo tajkunima, ali ne očekujemo da to razumiju oni kojima su fotelje i kombinacije predstavljale smisao života”, navodi se u sopštenju Demokrata Nikšića.

U odgovoru na saopštenje DPS-a Demokrate ističu da su se nadali da će ta stranka, kako su rekli, odgovarajući na njihova pitanja skupiti hrabrosti da se suoči sa kriminalnim aktivnostima i zloupotrebama svojih funkcionera.

”Međutim, od kukavica koji sa lažnih profila udaraju na porodice i podstiču zatrpavanje gradova otpadom — ništa novo. Umjesto odgovora, dobili smo kantar za mjerenje obraza i to upravo od njih koji su sinonim za sve moguće nečasne radnje. I zaista zvuči žalosno kad oni nekome kažu da mu je obraz đon, kao što je žalosna njihova opsjednutost foteljama i njihov četvorogodišnji plač za njima. Čvrsto verujemo da ne postoji građanin Nikšića koji ne dobije mučninu kad o obrazu i foteljama počnu govoriti oni koji su sugrađanima prizivali traktore samo da bi sačuvali fotelje”, dodaje se u saopštenju.

Oni su poručili DPS-u da je u svakom gradu doživio poraz, a da tu partiju, kako su rekli, najubjedljiviji poraz čeka u Nikšiću.

”Gospodo proksiji Kavačkog klana, u svakom gradu ste doživjeli politički poraz, a najubjedljiviji vas čeka u Nikšiću gdje ste ostavili dugove i javašluk, ali i brojne kriminalne tragove koje, ipak, nijeste do kraja uklonili kad ste uništavali i spaljivali dokumentaciju. Pred vama je još mnogo godina plakanja za foteljama jer ćete u opozicionim klupama dočekati političku penziji”, zaključili su u saopštenju.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Odbornik DPS-a Boris Muratović ističe da nadležni umjesto da izdaju naređenje da se hapse oni koji su, protivno svim pravilima i procedurama, naredili zakopavanje, pa otkopavanje zaraženih krava u Župi Nikšićkoj, pa ponovno zakopavanje na drugoj lokaciji, hapse građane koji se bore za zaštitu svog i zdravlja svojih porodica.