Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Demokrate Nikšić poručile DPS-u: I za Vukovića i za nas Crna Gora je otadžbina i postojbina

Demokrate
  • Autor onogost.me
  • 31.01.2023. u 22:03
I za Nemanju Vukovića, i za nikšićke Demokrate, Crna Gora je matica, otadžbina i postojbina, i drugu nemamo, za razliku od funkcionera DPS-a koji su joj brzinom svjetlosti našli alternativu, recimo u Dubajiu, saopštile su Demokrate Nikšić u reagovanju na saopštenje DPS-a.

Posebno je, navode nikšićke Demokrate, bizarno što je “maskirani i cirkusantski nikšićki DPS u nesaglasju i sa samim sobom i sa ostatkom partije pa su inicijativu obećali u svim Opštinama a podnijeli samo u tri”. Dakle, dodaju, obmanjuju javnost i iz opozicije.

“Je li ljubav prema državi kad v.d. predsjednika Opštine, svom šefu, bivšem predsjedniku Opštine, nezakonito prebaci na račun skoro 30.000 eura? Jesu li ljubav prema državi fiktivne naknade za prekovremeni rad? Je li ljubav prema državi kad Opština traži da se umanji cijena hotela Sindčel nakon što odustane od kupovine? Je li ljubav prema državi plaćanje poreskog duga od gotovo 800.000 eura. zgradom “Desetka”, odnosno najlošijim djelićem imovine kupljene za 1.5 miliona? Jesu li ljubav prema državi stanovi funkcionerima koji imaju riješena stambena pitanja i rate od po 20 eura za stanove od 100 i kusur kvadrata”, pitaju nikšićke Demokrate.

Poručili su DPS-u da je za njih “Crna Gora dom”.

“Nemojte nam vi o ljubavi prema državi jer vas ta vaša “ljubav” vodi ili u zatvor ili u alternativnu domovinu po principu “kako se ko snađe”. Za nas je, gospodo, Crna Gora dom, a za vas stan, koruprivni dil i valuta koju treba strpati u džep”, dodaju u saopštenju.

Prema njihovim riječima, niko ni ugled, ni ekonomiju, ni infrastrukturu Nikšića “nije srozao kao DPS i jasno je da će trebati godine da se grad oporavi”.

“Na sreću, vrijeme pohare, pljačke i otimačine je prošlo”, poručuju Demokrate Nikšić.

Došlo je, ističu u toj partiji, vrijeme napretka, razvoja i prosperiteta za sve građane.

“I idemo dalje. Znamo da bole uspjesi lokalne uprave. Znamo da boli preko 20 miliona planiranih ulaganja u infrastrukturu. Znamo da boli pitanje momenta dolaska svjetskih brendova u naš grad i otvaranje novih radnih mjesta. Znamo da boli 20,5 odsto  manje nezaposlenih za godinu dana. Znamo da boli što ne možete novcem građana puniti svije džepove. Znamo da bole uspjesi na svim poljima i činjenica da smo pokazali da znamo i možemo! I loše je što boli, ali razumijemo i želimo da se što prije počnu radovati uspjesima Nikšića jer mi radimo za dobro svih”, poručuju u saopštenju.

Pozvali su DPS da osudi “fašističke izlive partijskog funkcionera iz Bara”.

“Na kraju, pozivamo odbornike DPS-a da osude najnovije fašističke izlive njihovog partijskog funkcionera iz Bara, Morisa Lazarevića, na račun Moma Koprivice i njegove porodice. To je teren na kojem se pokazuju čovječnost i građanski karakter”, ističu Demokrate Nikšić.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci