Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
14:46
12.6.2021.

Demokrete DPS-u: Mitrović ima više stručnog znanja i časti nego svi vi zajedno

Nakon svih lomova i slomova koje su Crnoj Gori i Nikšiću priredili, opet se javlja poznata družina jeftinih demagoga iz crtanog filma “Braća Dalton”. Ovog puta tužni i bez poleta, dakako, jer smo ih razvlastili i potukli gdje god je bilo prilike, pa sad saopštenja puna besprizornih laži moraju pisati bez poznatih nadoknada u vidu “koncesija” nad imovinom građana, navodi se u reagovanju Demokrata na današnje saopštenje OO DPS Nikšić.


"Pošto ta družba prosto izginu da nam “pronađe” neku grešku i neuspjeh, evo da im učinimo i odmah priznamo onaj naš jedini neuspjeh za sada. Elem, iako ste gotovo bestragali ovu zemlju a mi ipak uspijevamo da popravljamo štetu, jedno ipak nikako da nam pođe za rukom: da vas učinimo moralnim političarima. Glede “lomljenja zuba”, nama se ipak ne može desiti ono što se desilo vama: da se toliko pocijepate i posvađate da jedni drugima lomite zube, i da vam od kongresa pola poslanika ne ulazi u Skupštinu zbog međusobnih svađa. Razumijemo da je panika, da ste nervozno zbog nedostatka plijena, ali ipak je to porazno", saopštile su Demokrate.

Osvrnuli su se i na, kako kažu, tvrdnju DPS-a da su “najjača partija”.

"Podajetićemo vas na trend. A on kazuje da ste na poslednjim lokalnim izborima pokazali da ste u slobodnom padu, dok matematika dodaje da smo vas potukli do nogu. Mi osvojimo 80%, a vi 20%. I tek ćemo vas dotući. Ali to vam je kristalno jasno. Što se tiče sunovrata, ni tu niste u pravu. Nismo ga očekivali, mi smo vam ga priredili! Neko ko je pasivan može da očekuje, a mi smo veoma aktivni i ništa ne očekujemo, već znamo da vas prosto politički razaramo. Zato nas toliko i mrzite, jer znate ko je protivotrov za vaše laži, pljačke i nedjela svake vrste", dodaju oni.

Demokrete su dodale da DPS može da očekuje da će njihova "nedjela biti procesuirana, ali od nadležnih državnih organa, ne od njih".

"Konfuzni ste, tragikomični i patetični.  Presmiješni ste, jednostavno. Ne možete podnijeti da vas se vise niko ne plaši, da vise ničiju dušu ne držite u šakama i da – osim svojih saučesnika – više nikog ne možete ucijeniti, a najviše vas boli to što vam se ljudi smiju videći kakav ste u stvari jad bez sile i moći. Zato se više ne možete ni iskontrolisati, iako cijeli Nikšić zna da dr Mitrović ima više stručnog znanja i časti nego svi vi zajedno. Ali tako to biva kad ruku naviklu da grabi nekom istrgneš iz džepa građana, pa ona nesvikla da išta drugo osim grabeža radi, počne da nasumično lupa po tastaturi. Ali nije problem, naučićemo je i da vraća oteto. To smo vam davno obećali, a mi – kao što odlično znate- riječ držimo", poručili su oni.

Ostale vijesti iz kategorije