DEMOS podržao Jakova Milatovića

Demos
 • Autor onogost.me
 • 21.03.2023. u 17:12
DEMOS će podržati kandidata Pokreta "Evropa sad" Jakova Milatovića u drugom krugu predsjedničkih izbora, saopšteno je iz te partije.

“Predsjedništvo DEMOS-a ocenjuje da rezultate prvog kruga predsjedničkih izbora treba sagledati kao pobjedu Jakova Milatovića, ali i političkog bloka koji je 30. avgusta napravio istorijski rezultat diskontinuiteta sa višedecenijskim hibridno-autokratskim režimom”, saopštili su danas.

Poručuju da se pridružuju političkim snagama izborne većine.

“Zato je logično, a DEMOS se tome pridružuje, da sve političke snage izborne većine kao i drugi novi demokratski subjekti, zajedno u drugom krugu podrže Jakova Milatovića.”

Drugi krug predsjedničkih izbora održaće se 2. aprila.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović sastaće se sjutra u Vili Gorica sa predstavnicima političkih subjekata koji učestvuju na predstojećim parlamentarnim izborima, najavljeno je iz Kabineta Milatovića.
  Na javni poziv predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića za dobijanje posla u njegovom kabinetu prijavilo se preko 1.000 građana, od kojih će oni sa najkvalitetnijim biografijama postati dio njegovog tima. Milatović je za TVCG kazao da je sličan princip primijenio i kao ministar ekonomskog razvoja u Vladi Zdravka Krivokapića, i da ovim činom šalje poruku da je meriokratija sistem kojem teži.