DF i PZP: Opštinsko priznanje za Novaka je znak politike pomirenja, ali i uvertira za nagradu počasnog građanina

pzp_vladan
  • Autor onogost.me
  • 11.09.2015. u 14:40

Odbornik OO PZP-a, Vladan Raičević, inače i član žirija za ovogodišnju dodjelu nagrade Oslobođenja Nikšića, kaže da je odluka komisije da se Novaku Đokoviću dodijeli ovogodišnji laureat, bio jedini i pravi izbor. 

Za Raičevića je ovo zapravo samo uvod za još prestižno priznanje.

„Obzirom da je sa ogromnom većinom dobio podršku Žirija, čvrsto vjerujemo da će  Novak, na prvoj redovnoj sjednici Skupštine opštine, na kojoj će se raspravljati o predlogu odbornika Pokreta za promjene i drugih odbornika Demokratskog fronta o dodjeli nagrade “počasni građanin”,  takođe dobiti to prestižno priznanje,  jer Novak pripada Nikšiću a i Nikšić Novaku“, navodi se u saopštenju koje potpisuje Raičević.

Raičević u saopštenju ističe da je ovo priznanje Đokoviću pozitivan signal u kontekstu politike pomirenja.

„U trenucima kada Nikšiću na svim poljima nedostaju blistavi rezultati, Novak Đoković  zaista zaslužuje ovako prestižno priznanje.Takođe smatramo da, ako treba da se ponosimo istinskim veličinama, koje mogu jedino da nas spoje, a ne razdvajaju, onda je to dobitnik ovogodišnjeg priznanja“, zaključuje se u saopštenju.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Većina poslanika odbila je zahtjev da Danijela Đurović bude smijenjena sa mjesta predsjednice parlamenta. Protiv smjene Đurović glasalo je 45 poslanika, a za 32. Glasalo je 78 poslanika, ali je bilo 77 važećih listića. Glasanje o razrješenju Đurović je bilo tajno.