DF se prvi prijavio: Doveden u pitanje doček Nove godine na trgu u organizaciji Bedem festa i opštine

dsc_3135
  • Autor onogost.me
  • 27.12.2015. u 12:17

Godinama se na gradskom trgu u Nikšiću nije na kvalitetan način dočekivala Nova godina, a ove su najavljena čak dva događaja. Jedan u režiji Demokratskog Fronta, drugi u organizaciji Bedem festa i lokalne uprave. 

Poslanik DF-a, Milutin Đukanović, potvrdio je za portal Onogšot da su u toj partiji podnijeli zahtjev za održavanje dočeka Nove godine na gradskom trgu, ali da još nije izvjesno da će se i održati.

„ Mi smo podnijeli prošle sedmice zahtjev MUP-u i još čekamo njihov odgovor i odobrenje. Kandidovali smo dva datuma, 31. decembar, ali i 13. januar, za doček Pravoslavne Nove godine. To je inače zamišljeno da bude kao klasični muzički hepening”, kazao je Đukanović.

S druge strane, na trgu bi trebalo da se održi i doček Nove godine u organizaciji Bedem festa i lokalne uprave, a na kojem bi trebalo da nastupe „Piva džez“ i nikšićki bendovi.

Direktor Bedem festa ,Petar Šundić, prije nekoliko dana najavio je održavanje dočeka. No, kako stvari stoje, u DF-u su ih preduhitrili i prvi podnijeli zahtjev. 

„Sjutra bi trebalo sve da se zna“, kratko je za portal Onogošt prokomentarisao Šundić. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović sastaće se sjutra u Vili Gorica sa predstavnicima političkih subjekata koji učestvuju na predstojećim parlamentarnim izborima, najavljeno je iz Kabineta Milatovića.
Na javni poziv predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića za dobijanje posla u njegovom kabinetu prijavilo se preko 1.000 građana, od kojih će oni sa najkvalitetnijim biografijama postati dio njegovog tima. Milatović je za TVCG kazao da je sličan princip primijenio i kao ministar ekonomskog razvoja u Vladi Zdravka Krivokapića, i da ovim činom šalje poruku da je meriokratija sistem kojem teži.