DIK sjutra o drugom kandidatu Evrope sad

Evropa sad
 • Autor onogost.me
 • 21.02.2023. u 20:03
Državna izborna komisija sjutra će u podne razmatrati da li Pokret Evropa sad ima pravo da predloži drugog kandidata za predsjednika. Od toga će zavisti njihova odluka na sjednici Glavnog odbora koja je zakazana za 19 sati. Ukoliko odluka bude negativna, jedna od opcija je da njihovog Jakova Milatovića predloži grupa građana.

A, da li će Milatović biti kandidat, ili će eventualno podržati nekog drugog, sjutra će odlučiti Glavni odbor Evrope sad.

Ono što je izvjesno je da će se na glasačkom listiću 19. marta naći ime Andrije Mandića, čija je kandidaturu do sada jedino potvrđena.

Ujedinjena Crna Gora juče je predala DIK-u potpise podrške za Gorana Danilovića.

Iz DPS-a i dalje ne otkrivaju ime svog kandidata.

Kandidature su najavili Draginja Vuksanović Stanković (SDP) i Dejan Vukišić (Demohrišćanski pokret).

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Agencija za elektronske medije (AEM) podsjeća sve elektronske medije koji emituju program u Crnoj Gori na odredbe Pravilnika o pravima i obavezama emitera tokom kampanje za izbore za predsjednika Crne Gore koji će biti održani 2. aprila. U skladu sa Pravilnikom predizborna tišina počinje u ponoć.
  U susret drugom krugu predsjedničkih izbora od današnjeg dana do 2. aprila najavljeno 10 čarter letova koji su vezani za Luksemburg i Poljsku, kazao je predsjednik Odbora direktora Aerodroma Crne Gore Eldin Dobardžić.