Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS danas bira rukovodstvo

DPS
 • Autor onogost.me
 • 28.01.2024. u 09:33
Demokratska partija socijalista (DPS) danas bira partijsko rukovodstvo. Jedini kandidat za predsjednika je Danijel Živković.

Za potpredsjednička mjesta kandidovalo se šest partijskih funkcionera – Elvir Zvrko, Aleksandra Vuković Kuč, Abaz Dizdarević, Dušan Raičević, Jevto Eraković i Ivan Vuković.

DPS je svim svojim članovima, koji imaju pravo glasanja na prvim neposrednim unutarstranačkim izborima, predstavio uputstvo za glasanje putem aplikacije.

Na partijskom sajtu predstavljeno je na koji način je moguće obaviti glasanje, te tako učestvovati u odabiru predsjednika, odnosno potpredsjednika.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Rekonstruisana Vlada Milojka Spajića će imati više žena nego što ih je bilo u prvobitnoj postavci iz novembra prošle godine, ali je nastavljena praksa da nema nijedne potpredsjednice.
  Skupština Crne prihvatila je predloge premijera Milojka Spajića za imenovanje novih ministara i potpredsjednika Vlade.
  Sva neozbiljnost, neodgovornost i bezobrazluk ove vlasti manifestuje se u tome što, nedostatak kvoruma, odnosno nedolazak odbornika i odbornica vlasti na sjednicu, pokušavaju uzaludno da pravdaju time što imaju obaveza na državnom nivou. Pitamo jesu li te obaveze uhljebljenja po dubini i širini, navodi se u saopštenju Kluba odbornika "Evropski tim za Nikšić".