Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS: Demokrate bez demokratskog lica

oo_dps_niksic_1_0_0
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 31.01.2017. u 20:45

Iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista poručuju da su nikšićke Demokrate opet pobrkale izbore, jer nije riječ o izborima u Tužilaštvu, niti o izboru čelnih ljudi u MUP-u. 

Kad politička partija pripisuje sebi ovlašćenja državnih institucija, zna se na šta ta politika počinje da liči, navode iz ovog odbora, ali i da to pripisuju usijanim mladim glavama, kojima se čini da je sve u njihovim rukama.

“Naravno da će Demokrate prećutati kome su i kako po rođačkim linijama podijelili funkcije u Budvi, što će se uskoro desiti i u Kotoru. Ali će sve biti mnogo jasnije kada na sjednicama tih lokalnih parlamenata budu saopštena imena novoizabranih funkcionera. Znajući da ih je i to jedva zapalo poslije višemjesečnih pregovora sa njima sličnima po političkoj matrici, požurili su da ugrabe što se ugrabiti može, jer ne znaju ni koliko će potrajati u tim foteljama do kojih im je toliko stalo”, navodi se u saopštenju.

Iz OO DPS-a dodaju da su Demokrate, čim im je data prilika da omirišu vlast, pokazali svoje pravo lice, koje se može nazvati svakako, samo ne “demokratsko”. To lice je otkriveno, smatraju oni, ali i ističu da Demokrate kriju svoje stavove kao zmija noge, trudeći se svim silama da slučajno ne iznesu bilo kakvo mišljenje o najvažnijim pitanjima kako za Nikšić, tako i za Crnu Goru.

“Njihove prijetnje nasiljem nećemo komentarisati. To je priča o njima samima. Šta li bi tek radili da ih zapadne da oni odlučuju o ljudskim sudbinama”, pitaju se u DPS-u.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Odbornici lokalnog parlamenta će na sjednici koja je zakazana u 10 časova, raspravljati o 23 tačke dnevnog reda.