Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS: Kad bi Frontovcima moglo biti da „bježe“ kao Krivokapić

oo_dps_niksic_1_0_0
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 31.01.2017. u 19:03

Kolika je zaslijepljenost DF-a mržnjom prema svemu što je dobro za Nikšić i Crnu Goru, koliki su njihovi kompleksi niže vrijednosti, jasno se vidi i iz saopštenja kojim komentarišu prelazak istaknutog člana Đoka Krivokapića sa pozicije potpredsjednika Opštine Nikšić na mjesto predsjednika Odbora direktora EPCG, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS-a.

U toj partiji vjeruju da su svi dobronamjerni Nikšićani ponosni što imaju kadar koji nakon jednog uspješno obavljenog posla može kvalitetno odgovoriti izazovima novog.

“Gospodin Krivokapić preuzeo je resor finansija u Opštini Nikšić u izuzetno teškom trenutku, a sada se možemo pohvaliti konsolidovanim finansijskim sistemom, kao i činjenicom da su njegov rad i znanje šire prepoznati i cijenjeni, što ga je i preporučilo da ga Vlada izabere za ovaj odgovoran posao”, navodi se u saopštenju lokalnog DPS-a i dodaje da je smiješno što “DF-ovci” prelazak sa jedne na drugu važnu dužnost nazivaju bježanijom.

“Šta bi samo oni dali kad bi mogli da „bježe” kao gospodin Krivokapić. Kadrovi kao što je on ostaju posvećeni dobru svog grada, gdje god da su. Svi smo tu, i na žalost Frontovaca ostajemo tu i poslije 12. marta. Pokazaćemo im još jednom kako se ubjedljivo osvaja vlast, između ostalog i zato sto u svojim redovima imamo kadrove poput gospodina Krivokapića, i program vrijedan povjerenja građana”, stoji u saopštenju.

Takođe se navodi da su im “DF-ovci” svojim saopštenjem dali mogućnost da i na ovaj način izraze zadovoljstvo što, kako ističu, tako uspješni i poštovani Nikšićanin dolazi na čelo jednog važnog sistema kao što je EPCG.

“Sigurni smo da će i taj posao obavljati kompetentno, kao i sve prethodne. Da je Vlada napravila pravi izbor Krivokapićevim imenovanjem upravo potvrđuje saopštenje DF-a, kome smeta sve što je dobro za naš grad, i za našu državu. Vjerujemo da će većinski Nikšić na to dati pravi odgovor 12. marta. Izbor gospodina Krivokapića na mjesto predsjednika Odbora direktora EPCG smatramo velikim priznajem i za sve što je Lokalna uprava i njeno rukovodstvo učinilo u prethodnom periodu”, zaključuju iz DPS-a.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Opštinski odbor Deokratske partije socijalista (OO DPS) u Nikšiću saopštio je da je Osnovno državno tužilaštvo podnijelo optužni prijedlog protiv načelnika Komunalne policije Veselina Čurovića ''dok u Nikšiću vlada pravi komunalni haos, dok divlje deponije niču na svakom koraku, dok psi lutalice gazduju nikšićkim ulicama, dok je automobila više na trotoarima nego na parking mjestima''.