Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS Nikšić: Anarhija i provokacija na djelu – zloupotreba sveštenog lica u predizborne svrhe

oodps
screenshoot
  • Autor onogost.me
  • 05.01.2021. u 18:42

"Danas su Nikšićani opet svjedočili bahatosti, nepoštovanju pravnih propisa i ruganju građanskoj Crnoj Gori", navodi se u saopštenju OO DPS-a Nikšić povodom postavljanja, kako su kazali, cerade sa likom preminulog Amfilohija Radovića na jednu od stambenih zgrada u Nikšiću. 

"Za postavljanje reklamnih panoa ili drugih sadržaja na stambenim zgradama, neophodna je saglasnost svih stanara, ali i dozvola Sekretarijata za uređenje prostora i zaštitu životne sredine. Pomenute osobe išle su od vrata do vrata u predmetnom stambenom objektu i uz zastrašivanje primoravali stanare da daju saglasnost. No, i pored toga nijesu istu dobili od svih. O dozvoli Sekretarijata da i ne govorimo, jer zašto bi oni tražili dozvole, kad ih oni sami sebi daju, kao što daju sebi pravo da vrijeđaju i ometaju službenike u vršenju dužnosti. Anarhija na djelu", navodi se u saopštenju OO DPS-a. 

Druga strana priče je, kako se navodi, pitanje šta se želi postići postavljanjem ovakvih sadržaja.

"Zloupotreba vjere, vjerskih osjećanja i lika preminulog Amfilohija, a sve u predizborne svrhe u Nikšiću. Ovim pokazuju koliko im je išta sveto, koliki su vjernici i koliko poštuju najradosniji hrišćanski praznik koji dolazi. Sveštena lica na ceradama, instant vjernici i tabloidna lica sa potjernica – trojstvo kakvo savremena civilizacija ne pamti. Pozivamo sve nadležne organe da hitno reaguju i da ovom bahaćenju i nepoštovanju propisa stanu na kraj. Zakoni moraju biti jednaki za sve, pa i za gospodu, koja su aktivno učestvovala u predizbornoj kampanji za parlamentarne izbore podržavajući aktuelnu vlast", zaključuje se u saopštenju. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Novom odlukom Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) poslanici koji su istovremeno i čelnici opština ili lokalnih parlamenata, moraće da se odreknu jedne od pozicija koje pokrivaju.
U vrijeme dok kju (Q) groznica hara Nikšićem, dok je ugroženo zdravlje građana i dok svjedočimo nestajanju stočnog fonda, sekretar Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj Vidak Krtolica ne odgovara na zahtjeve za slobodan pristup informacijama u vezi sa navedenom temom, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.