Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
13:39
25.6.2020.

DPS Nikšić: Država pokazala snagu da osujeti svaki vandalski čin

Opštinski odbor (OO) DPS-a ocijenio je da je sinoć u Nikšiću pokušan udar na državne i lokalne institucije, a u režiji opozicionih partija i njima bliskih kriminalnih grupa.


"Država Crna Gora, još jednom je pokazala snagu i odlučnu namjeru da se svaki vandalski čin osujeti. Sigurno je sada da ne postoji nijedan slobodoumni i zdravomisleći Nikšićanin, koji nije vidio šta je pozadina svih agresivnih ataka. Više od pola godine država se suprotstavlja onima koji hoće da uruše njene institucije, nasilno dođu na vlast i utru sve što je crnogorsko. Ako nekom nije bilo jasno do juče, a od juče sigurno jeste, da ko god podržava dešavanja u Budvi i njihove replike u ostalim gradovima, podržava nasilje, vandalizam i bespravni poredak", piše u saopštenju OO DPS-a Nikšić. 

Iz ove partije poručuju da vjeruju u državu Crnu Goru, njene institucije i adekvatan odgovor na sve nasrtaje na Ustav, zakone i integritet svakog pojedinca. 
 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 09:26
  9.8.2020.

  Premijer Duško Marković poručio je da Vlada garantuje redovnost plata, penzija i socijalnih davanja i da je osigurala održivost javnih finansija na duži rok, te da stoga nema govora o smanjenu plata u državnoj upravi, institucijama i preduzećima.

 • 08:30
  9.8.2020.

  Predsjednik Evropskog parlamenta David Sasoli odgovorio je u julu predsjedniku crnogorske skupštine Ivanu Brajoviću, da su zbog situacije sa korona virusom, misije EP u inostranstvu zabranjenje, uključujući i posmatračke misije za izbore. To je za Pobjedu kazao portparol Evropskog parlamenta upitan da li će delegacija EP posmatrati izbore u Crnoj Gori, zakazane za 30. avgust.

 • 12:10
  8.8.2020.

  Nevladine organizacije, ali i partije vlasti i opozicije gotovo unison su juče kritikovale odluku Državne izborne komisije, koja je u uputstvu ,,za održavanje izbora u cilju epidemiološke zaštite birača“ preporučila - da se na predstojećim parlamentarnim izborima uskraćuje pravo glasa biračima koji su na bolničkom liječenju od korona virusa, kao i onima koji su u karantinu van mjesta prebivališta.

 • 09:53
  7.8.2020.

  Građani sa biračkim pravom, koji na dan izbora 30. avgusta budu na bolničkom liječenju, usljed infekcije korona virusom, kao i oni u karantinima van mjesta prebivališta, neće moći da ostvare biračko pravo, saopšteno je iz Državne izborne komisija, koja je večeras jednoglasno usvojila tehničke preporuke za održavanje izbora radi epidemiološke zaštite birača. Svjesni su, kaže portparol Mersudin Dautović, da to nije u skladu sa ustavom zagarantovanim pravom, ali je zbog epidemiološkog rizika morala biti donijeta takva odluka.