Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS Nikšić: Kovačeviću, stani jednom iza onoga što si rekao

DPS
  • Autor onogost.me
  • 23.06.2024. u 20:28
Demokratska partija socijalista pozvala je predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića da "jednom stane iza svojih riječi". Oni su kazali da ostaje da se vidi da li će Demokrate stati iza riječi predsjednika Skupštine opštine Nikšić Nemanje Vukovića, koji dolazi iz njihovih redova i da li će dizanjem ruke za izglasavanje nepovjerenja Kovačeviću, sa riječi preći na djela.

Kovačević je prethodne sedmice uzburkao javnost izjavom u kojoj kaže da će "u budućnosti postupati kao sa Turcima, sa onima koji hoće da više liče na Turke".

Iz nikšićkog DPS-a kaži da Kovačević, svjestan da se sam uvalio u nevolju, ponovo bježi od izrečenog.

"Tako sad na tako jadan način crnogorskoj javnosti pokušava da objasni kako u njegovim riječima “ako neko neće da budemo braća i ako hoće više da liče na Turke, onda ćemo u budućnosti bogami sa njima kao prema Turcima postupati”, nema poziva na obračun sa onima koji ne pripadaju njegovom nacionalnom i ideološkom krugu. Hoće uzaludno isprepadani Marko građankama i građanima da pojasni da treba više da vjeruju njemu negoli sopstvenim ušima i očima", navodi s eu saopštenju nikšićkog DPS-a.

Naglašavaju da je Marko Kovačević mnogo puta pokazao da mu smetaju oni koji nijesu kao on i njemu slični.

"Profilisao se sada, za svoju fotelju uplašeni, Marko Kovačević kao raspirivač mržnje i netrepeljivosti, stvarajući biografiju dokazanog fašiste, tako da niko nikad i niđe na svijetu, a kamoli u Nikšiću, ne može povjerovati u njegovu licemjernu i manipulatorsku priču o pomirenju", navodis e u saopštenju.

Oni smatraju da Kovačević manipulacijama pokušava da opere sebe i svoju stranku od "sramotne besjede".

"N’o to samo još jednom potvrđuje činjenicu da je Kovačević jedna obična kukavica koja nikada neće stati iza svojih riječi.Zaključno, ostaje da vidimo da li će Demokrate stati iza riječi predsjednika Skupštine opštine Nikšić Nemanje Vukovića, koji dolazi iz njihovih redova i da li će dizanjem ruke za izglasavanje nepovjerenja Kovačeviću, sa riječi preći na djela", zaključili su iz nikšićkog DPS-a.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    1

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Ministarka vanjskih poslova Belgije Hađa Labib rekla je da je počastvovana što je prisustvovala tako važnom događaju danas kojim Crna Gora pravi veliki korak naprijed u pregovorima sa EU. To je rekla nakon Međuvladine konferencije Crne Gore i Evropske unije (EU), na kojoj je Crna Gora dobila pozitivan IBAR, čime ulazi u finalni proces pregovora sa EU u oblasti vladavine zakona.