Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS Nikšić: Nova vlast diči se našim projektima, sami ništa nijesu napravili

dps
DPS
  • Autor onogost.me
  • 31.03.2022. u 09:22

Nikšićki odbor Demokratske partije socijalista (DPS) saopštio je da se nova vlast u Nikšiću diči njihovim projektima i da sami ništa nijesu napravili, podsjećajući da je Vlada Duška Markovića uplatila Opštini sredstva u iznosu od 200.000 eura za rekonstrukciju dvorane u Sportskom centru.

Iz te partije su kazali da je kompletna tadašnja opozicija iznosila maliciozne komentare na račun te donacije.

“Dok danas se slavodobitno hvale “na sva zvona”, sa istim tim sredstvima, na osnovu kojih su i započeti radovi. Radi javnosti podsjećamo da je prethodna lokalna uprava raspisala tender, koji je pod čudnim okolnostima oboren. Takođe, dodatnih 58.000 eura, za koje sadašnje rukovodstvo lokalne samouprave pominje da je ono obezbijedilo, su iz tada raspisanog tendera za održavanje objekata, i koje nijesu u cjelosti utrošene prošle godine. Isto tako i radovi u svlačionicama se rade po predmjeru i predračunu koji su takođe urađeni za vrijeme prethodne vlasti”, navodi se u saopštenju DPS-a.

Navode i da je ovo nastavak priče o “kićenju tuđim perjem” i nesposobnosti  aktuelne vlasti u Nikšiću da sama osmisli, planira i obezbijedi sredstva za neke nove projekte, koje do sada građani Nikšića nijesu mogli vidjeti, a po svoj prilici i neće”.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.