Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS Nikšić: Rezultat koalicije “Zajedno!” pokazao dominaciju proevropskih snaga u našem gradu

DPS
  • Autor onogost.me
  • 12.06.2023. u 12:45
Rezultati na parlamentarnim izborima ostvareni u Nikšiću pokazali su da se naš grad vraća svojim izvornim vrijednostima antifašizmu, građanskom i multietičkom konceptu i evropskoj perspektivi, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS-a Nikšić.

Rezultat od 31% koliko je ostvarila Koalicija “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada – Danijel Živković” pokazuje, kako kažu, dominaciju proevropskih snaga i DPS-a u gradu pod Trebjesom.

Naglašavaju da su činioci lokalne vlasti u Nikšiću, Nova srpska demokratija, DNP, Demokrate i URA-a, svi zajedno ostvarili niži rezultat od DPS-a i koalicionih partnera.

"Uzaludna su bila sve besomučne zloupotrebe lokalnih i državnih resursa, protivzakonita zapošljavanja, trinaeste plate, pomoć Crkve, pritisci na zaposlene itd.

Gospodo iz lokalne vlaste, Nikšićani nijesu na prodaju. To vam je jasna poruka za sve vaše besomučne pritiske na građane. Zato bi najlogičnije bilo da poslije ovakvog rezultata, kao izostanka rezultata u radu, zaustavljanja realizacije već započetih kapitalnih projekata, izostanka novih, urušavanja kulture, sporta, obrazovanja, zdravstva, da vršioci vlasti u Nikšiću, koliko je danas podnesu ostavke.

Poruka građana je jasna, dali su vam šansu, vidjeli su ono što smo mi od početka znali, da ne umijete i vrijeme je da odete. I upravo tako vrijeme je da vi odete, kako bi Nikšić nastavio svoj razvojni put", poručili su iz OO DPS-a Nikšić.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Poslanički klub DPS-a u znak protesta zbog odlaganja premjerskog sata u subotu, spriječio je održavanje istog. Poslanici DPS-a su blokirali govornicu. Predsjednik Skupštine Andrija Mandić je kazao da DPS ne dozvoljava održavanje premijerskog sata, te da će novi biti zakazan za 19. jul. Premijer Milojko Spajić danas je trebalo je da odgovara na pitanja predstavnika poslaničkih klubova.
    Premijer Milojko Spajić odgovaraće danas u Skupštini na pitanja predstavnika poslaničkih klubova, na posebnoj sjednici posvećenoj Premijerskom satu.