DPS Nikšić: Što više članova na državnom i lokalnom budžetu, mjera je ljubavi Demokrata prema Crnoj Gori

DPS
 • Autor onogost.me
 • 01.02.2023. u 12:15
U pauzi između kucanja i zapomaganja pred zatvorenim vratima pokreta Evropa sad, Demokrate pokušavaju odbraniti svoju “konzinstentnu” politiku od potpunog razobličavanja od strane nikšićke opozicije,poručili su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.

“Izlizane floskule o tobožnjoj pohari, smiješno zvuče iz usta onih čiji su kadrovi sa direktorskih pozicija oštetili velike sisteme i gigante za više miliona eura za samo dvije godine upravljanja istim. I ti isti ubrzo će se naći pred licem pravde, ali sa podebelim dokazima, a ne ispraznim pričama i prosipanjem magle, kako bi se prikrio nečuveni nepotizam funkcionera Demokrata, nesposobnost i neznanje, ali prije i iznad svega obmana crnogorskih građana o zastupanju evropskih vrijednosti i otklonu od “srpskog sveta””, dodaju iz nikšićkog odbora.

Dalje, navode oni, milionska ulaganja o kojima govore, nijesu ništa drugo do “pusta obećanja i bildovanje brojnih kompleksa, jer znanje i stručnost negdje drugo stanuju”.

“Na kraju, po njihovim riječima, razotkrivanje crvenokravataša traje i biće realizovano do kraja.

“Nećemo se iznenaditi ni ako posljednje sklepano saopštenje, zloupotrebljavajući ih, ispromovišete preko zvaničnih kanala Opštine Nikšić.  Znamo mi gdje je vaša matica i koje vrijednosti baštinite, a i građani to svakog dana sve više shvataju i uviđaju. Tako da puno sreće želimo vam u suočavanju sa samim sobom, svojim bitisanjem na političkoj sceni bez jasnih stavova i programa, ali sa jednim jedinim ciljem – što više članova familije na državnom i lokalnom budžetu”, zaključuju iz DPS Nikšić.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  1. Vidjeli smo vas pošteni rad
   Sve je cvjetalo u niksicu
   Ja stvarno neznam koju bih vam zamjerku dao
   mislim da svi mogu kritikovati i govoriti a vi ponajmanje tj ( nimalo)

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Agencija za elektronske medije (AEM) podsjeća sve elektronske medije koji emituju program u Crnoj Gori na odredbe Pravilnika o pravima i obavezama emitera tokom kampanje za izbore za predsjednika Crne Gore koji će biti održani 2. aprila. U skladu sa Pravilnikom predizborna tišina počinje u ponoć.
  U susret drugom krugu predsjedničkih izbora od današnjeg dana do 2. aprila najavljeno 10 čarter letova koji su vezani za Luksemburg i Poljsku, kazao je predsjednik Odbora direktora Aerodroma Crne Gore Eldin Dobardžić.