Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
16:07
11.6.2021.

DPS o Mitroviću: Dovođenjem ovakvih "stručnjaka" nova vlast unižava funkciju i sam klub

Demokrate su nas ponovo uvjerile da u Nikšiću nemaju boljeg i stručnijeg kadra od Marka Mitrovića, “univerzalnog eksperta”, novog predsjednika FK Sutjeska. Istog onog Mitrovića koji je na sva zvona kritikovao bivšeg direktora Iliju Ašanina što određeno vrijeme provodi na fudbalskom terenu, saopštili su iz Opštinskog odbora DPS Nikšić i poručuju da nije tragično bilo bi smiješno.


Prema njihovim riječima licemjerstvu nesposobnog direktora nema kraja.

“Nažalost, na ovaj način nova vlast pokazuje da ne želi dobro Sutjesci, jer dovođenjem ovakvih ‘stručnjaka’ unižavaju i funkciju i sam klub”, dodaju iz DPS-a Nikšić.

Kako navode, Mitrović pokazuje da je opsjednut funkcijama i da je za svaku spreman fizički da se obračuna sa svima koji se pojave kao potencijalni protivkandidati.

“Očekujemo već poznate floskule i podvale nesposobnog direktora, koji misli da će svoje neznanje i komplekse sakriti lažnim uvredama i optužbama. Ne ulazimo u polemike sa licemjerima, ali smo dužni da upozorimo javnost da ovakvo kadriranje neće donijeti ništa dobro našem gradu”, ističu iz DPS-a Nikšić.

Zaključuju da prije nego što opet lansiraju Mitrovića na neku novu fotelju bolje bi bilo, kako napominju, da Demokrate razmisle i za dobro svih u Nikšiću vode računa koga postavljaju na tako odgovorne funkcije.

Ostale vijesti iz kategorije