Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS o Mitroviću: Dovođenjem ovakvih “stručnjaka” nova vlast unižava funkciju i sam klub

dps_niksic_11
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 11.06.2021. u 14:07

Demokrate su nas ponovo uvjerile da u Nikšiću nemaju boljeg i stručnijeg kadra od Marka Mitrovića, “univerzalnog eksperta”, novog predsjednika FK Sutjeska. Istog onog Mitrovića koji je na sva zvona kritikovao bivšeg direktora Iliju Ašanina što određeno vrijeme provodi na fudbalskom terenu, saopštili su iz Opštinskog odbora DPS Nikšić i poručuju da nije tragično bilo bi smiješno.

Prema njihovim riječima licemjerstvu nesposobnog direktora nema kraja.

“Nažalost, na ovaj način nova vlast pokazuje da ne želi dobro Sutjesci, jer dovođenjem ovakvih ‘stručnjaka’ unižavaju i funkciju i sam klub”, dodaju iz DPS-a Nikšić.

Kako navode, Mitrović pokazuje da je opsjednut funkcijama i da je za svaku spreman fizički da se obračuna sa svima koji se pojave kao potencijalni protivkandidati.

“Očekujemo već poznate floskule i podvale nesposobnog direktora, koji misli da će svoje neznanje i komplekse sakriti lažnim uvredama i optužbama. Ne ulazimo u polemike sa licemjerima, ali smo dužni da upozorimo javnost da ovakvo kadriranje neće donijeti ništa dobro našem gradu”, ističu iz DPS-a Nikšić.

Zaključuju da prije nego što opet lansiraju Mitrovića na neku novu fotelju bolje bi bilo, kako napominju, da Demokrate razmisle i za dobro svih u Nikšiću vode računa koga postavljaju na tako odgovorne funkcije.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Vlada je povukla odluku o uvođenju prinudne uprave u Šavniku zato što odluka SO Šavnik o skraćenju mandata lokalnom parlamentu stupa na snagu danom donošenja, rečeno je Portalu RTCG.
Odbornici lokalnog parlamenta će na sjednici koja je zakazana u 10 časova, raspravljati o 23 tačke dnevnog reda.