Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS: Političarima bez perspektive smeta razvoj Nikšića

dps-logo_0
  • Autor onogost.me
  • 19.09.2018. u 12:20

Političari bez perspektive i bez osjećaja za realnost svojom zlonamjernom "čestitkom" vrijeđaju sve dobronamjerne građane Nikšića, navodi se u reagovanju DPS-a na jučerašnje saopštenje URA .

Dalje se u reagovanju kaže da stranka za koju i nekadašnji najviši funkcioneri tvrde da je postala skup karijerista i idolopoklonika svog koalicionog partnera, srećom, nalazi se na samoj margini političkog života, pa je proporcionalno njihovoj veličini i šteta koju mogu da nanesu, beznačajna.

„S obzirom na to da lako zaboravljaju, podjetićemo ih da je Nikšić i “veliki” i “mali” grad u kojem se vrlo dobro zna ko šta radi, kako radi i ko iza koga stoji, pa bi bilo dobro da prije nego što prokomentarišu rad čelnih ljudi Nikšića, pođu od sebe i zaustave se na svoj lik i djelo u gradu iz kojeg “još nijesu otišli”. Mi u DPS-u Nikšićankama i Nikšićanima čestitali smo Dan opštine mnogobrojnim projektima, zahvaljujući kojima se naš grad razvija i sigurnim korakom ide naprijed“, ističe se u saopštenju DPS-a.

U nastavku se kaže, da je važno da trud i rad prepoznaju i cijene građani, isto kao što preziru zlonamjerne ispade grupe građana iz URA, koja je odavno politički potonula.

„Kolika je njihova politička pamet, svjedoči svojevrstan skandal koji je napravio predsjednik njihove partije kada se u svojstvu poslanika, bez ikakvog odobrenja nadležnih institucija, našao u državi koju Crna Gora ne priznaje“, zaključuje se u saopštenju.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.