Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

URA: Iz Nikšića su otišli svi koji su mislili da odu

ura_3
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 18.09.2018. u 12:15

Izjava predsjednika Vlade Markovića da je “Nikšić grad iz kojeg se više ne odlazi“ je u suštini samo gorka istina, a ona je da su iz njega otišli svi oni koji su mislili da odu. To pokazuju podaci Monstata već godinama unazad, smatraju u GP URA Nikšić.

„U susretu Dana oslobođenja gradom paradiraju politički klovnovi iz DPS-a pričajući bajke o razvoju Nikšića, uspješno zasmijavajući građane. Jedino što možemo sa sigurnošću reći da se razvija je privatni biznis vodećih ljudi u Opštini i njihovih partnera, koji krčme ono malo što je ostalo, po principu “tebi kvadrat, meni dva”. Nažalost, Nikšić za to vrijeme tone kao Titanik i iz njega se odlazi kao iz Sirije i ratom pogođenih područja. Skoro da nema industrije i ekonomije, a demografska slika je katrastrofalna. Danas je Nikšić grad bez perspektive, grad iz kojeg se odlazi, a bio je simbol razvoja i stvaralačke energije“, naveli su iz OO URA.

Za kraj su svim slobodnim građanima čestitali Dan oslobođenja grada u nadi u neka bolja vremena.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Danas su u Demokratskoj partiji socijalista (DPS) održani lokalni unutarstranačkih izbori u centralnoj regiji Crne Gore, na kojima je članstvo te partije izabralo nove predsjednike opštinskih odbora u svojim sredinama.