DPS Šavnik: Institucije sistema nemoćne pred silom samovolje SNP-a, NSD-a, DNP-a i Demokrata

DPS
 • Autor onogost.me
 • 11.12.2022. u 10:31
Očigledno je da su tužilaštvo i nadležni državni organi nemoćni pred silom samovolje Socijalističke narodne partije (SNP), Nova srpska demokratija (NSD), Demokratska narodna partija (DNP) i Demokrata koji nezapamćeno za crnogorske prilike muče, maltretiraju građane Šavnika i iznova sahranjuju demokratiju u Crnoj Gori.

To su saopštili iz opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Šavnik, povodom ponovo prekinutih izbora u toj opštini.

“Razbojništvom, divljanjem i siledžijstvom članova biračkih odbora iz redova Koalicije “Za budućnost Šavnika”, koju čine Socijalistička narodna partija, Nova srpska demokratija i Demokratska narodna partija, uz svesrdnu podršku i navijanje od strane njihovih koalicionih partnera Demokrata i danas je spriječen završetak izbornog procesa u našoj opštini”, navodi se u saopštenju.

Dodaju i da ovaj savez partija, “koje evidentno nijesu u duhu sa evropskim vrijednostima”, ni osmi krug glasanja na dva biračka mjesta nijesu dozvolile da se izbori u Šavniku konačno završe.

“Tako primitivci koji u kontinuitetu, iz nedjelje u nedjelju ponavljaju krivična djela povrede prava glasanja, sprječavanje održavanja glasanja i krivično djelo uništavanje dokumenata o glasanju, iskazaju da su jači od države i njenih institucija”, piše u saopštenju.

Iz DPS-a Šavnik poručuju da će se protiv njihove anarhije, nečinjenja nadležnih organa, a u cilju zaštite ustavnog prava građana i građanki Šavnika da slobodnom voljom izaberu svoje predstavnike u lokalom parlamentu kao i njihovog prava na lokalnu samoupravu, boriti svim dozvoljenim pravnim sredstvima i u konačnom “zaštititi ustavni poredak države od primitivaca”.

 

 

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Pravo vrijeme za Nikšić je SAD, poručio je lider Pokreta “Evropa sad” Milojko Spajić povodom otvaranja kancelarija te stranke u Nikšiću.
  Demokratski front (DF) predao je Državnoj izbornoj komisiji (DIK) predlog za predsjedničku kandidaturu Andrije Mandića. Samo dan nakon što je to najavljeno, potpise podrške predali su mladi DF-a.