DPS Šavnik: Pravna država kapitulirala pred destrukcijom

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 27.11.2022. u 11:06
Danas su članovi biračkih odbora iz redova DF-a, ponovo spriječili održavanje izbora u Šavniku, te su biračima sa pravom glasa onemogućili da slobodno izraze svoju volju i iskoriste biračko pravo, saopšteno je uz DPS Šavnik.

“Tako su destruktivci i primitivci nastavkom vršenjem djela koja spadaju u grupu krivičnih djela protiv izbornih prava propisanih Krivičnim zakonikom Crne Gore, nastavili ovaj svoj besprizrni cirkus. Svi napori i brojni pozivi koje iz nedjelje u nedjelju upućujemo policiji i tužilaštvu, očigledno su uzaludni, te se stoga ni danas nije okončala saga oko lokalnih izbora u našoj opštini”, kažu u šavničkom DPS-u.

Upravo i ovo je, naglašavaju, novi pokazatelj i potvrda nemoći nadležnih državnih institucija da omoguće svim sugrađanima da ostvare svoje Ustavom garantovano biračko pravo.

“Žao nam je što se iz Šavnika šalje poruka da je pravna država Crna Gora kapitulirala pred destrukcijom i primitivizmom pojedinaca, siledžija demokratije”, zaključuju u DPS Šavnik.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Pravo vrijeme za Nikšić je SAD, poručio je lider Pokreta “Evropa sad” Milojko Spajić povodom otvaranja kancelarija te stranke u Nikšiću.
  Demokratski front (DF) predao je Državnoj izbornoj komisiji (DIK) predlog za predsjedničku kandidaturu Andrije Mandića. Samo dan nakon što je to najavljeno, potpise podrške predali su mladi DF-a.